Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го измаршираа човекот како најголем злотвор на македонската кошарка. И после него ни се случи потоп.
Не ја гледав таа, педерите со Италија ги гледав, да видиш таму шо се судеја за Јанис, мал контакт одма фал, 2-3 пати и чисти чекори имаше го оставија да поентира, европејски судии, ама на овие нба ѕвездите, кога ќе дојдат ЕП да играат, не мора да му се постила црвен тепих и вака да му се прогледва низ прсти....Кои се овие судии на Полска-Словенија бе? Кај ги наоѓаат само.
Не ја гледав таа, педерите со Италија ги гледав, да видиш таму шо се судеја за Јанис, мал контакт одма фал, 2-3 пати и чисти чекори имаше го оставија да поентира, европејски судии, ама на овие нба ѕвездите, кога ќе дојдат ЕП да играат, не мора да му се постила црвен тепих и вака да му се прогледва низ прсти....
Јужните не ме фасцинираа со ништо, без Јанис ќе се тешка бетодија, Италија мислам можеја и подобро, безвеза форсираја тројки, плус и невидлив Фонтекио, кој му е прва алка....
А за Словенија ми се напрај мерак шо изгуби, ајт таму самобендисанипа она Дончиќ не можам да го сварам повеќе
гад од играч, се нешто не му чини, а нека се сети претходните два собири заради кој ги изгубија....вака ко ќе ги треснат ги враќат во реалноста да не летаат во облаци.