ЕвроБаскет 2025

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот европски шампион?

• Србија

Гласови: 31 67,4%
  • Германија

Гласови: 2 4,3%
  • Франција

Гласови: 3 6,5%
  • Грција

Гласови: 2 4,3%
  • Шпанија

Гласови: 3 6,5%
  • Турција

Гласови: 1 2,2%
  • Литванија

Гласови: 0 0,0%
  • Латвија

• Италија

• Словенија

• Некоја друга држава

• Вкупно гласачи
    46
Кои се овие судии на Полска-Словенија бе? Кај ги наоѓаат само.

Го измаршираа човекот како најголем злотвор на македонската кошарка. И после него ни се случи потоп.
Баш ми е мило што покажува дека со аутсајдери може да се направи некаков резултат. Не е дека Грузија нема играчи, далеку од тоа ама не е ни дека се суперстар екипа.

Кои се овие судии на Полска-Словенија бе? Кај ги наоѓаат само.
Не ја гледав таа, педерите со Италија ги гледав, да видиш таму шо се судеја за Јанис, мал контакт одма фал, 2-3 пати и чисти чекори имаше го оставија да поентира, европејски судии, ама на овие нба ѕвездите, кога ќе дојдат ЕП да играат, не мора да му се постила црвен тепих и вака да му се прогледва низ прсти....
Јужните не ме фасцинираа со ништо, без Јанис ќе се тешка бетодија, Италија мислам можеја и подобро, безвеза форсираја тројки, плус и невидлив Фонтекио, кој му е прва алка....

А за Словенија ми се напрај мерак шо изгуби, ајт таму самобендисани :гомце: па она Дончиќ не можам да го сварам повеќе :pov: гад од играч, се нешто не му чини, а нека се сети претходните два собири заради кој ги изгубија....вака ко ќе ги треснат ги враќат во реалноста да не летаат во облаци.

Ќе биде интересно кој ќе заврши во топ 5. Германија е според мене фаворит. Србија денеска мачно со Португалија која на мое изненадување играат добар баскет. Јокич и Јович останаа присебни денеска и ја донесоа пбедата. Богданович изгледа се повреди. Ако е сериозна повредата, тешко дека ќе им парираат на Германците кои се се машинерија. Литванија и Турција очекувам да играат го завршницата. Лаури Маркканен е звер од играч, штета што немаат квалитетни играчи, ќе можеа нешто повеќе.

Не ја гледав таа, педерите со Италија ги гледав, да видиш таму шо се судеја за Јанис, мал контакт одма фал, 2-3 пати и чисти чекори имаше го оставија да поентира, европејски судии, ама на овие нба ѕвездите, кога ќе дојдат ЕП да играат, не мора да му се постила црвен тепих и вака да му се прогледва низ прсти....
Јужните не ме фасцинираа со ништо, без Јанис ќе се тешка бетодија, Италија мислам можеја и подобро, безвеза форсираја тројки, плус и невидлив Фонтекио, кој му е прва алка....

А за Словенија ми се напрај мерак шо изгуби, ајт таму самобендисани :гомце: па она Дончиќ не можам да го сварам повеќе :pov: гад од играч, се нешто не му чини, а нека се сети претходните два собири заради кој ги изгубија....вака ко ќе ги треснат ги враќат во реалноста да не летаат во облаци.

Не ја гледав цела, ама ми паднаа неколку ситуации по ред у очи. Попи лакт ако не се лажам Дончиќ у една ситуација под кош. Немаше потреба да судат у корист на Полска, ужасни се Словенците. А богами и Летонците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom