Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го измаршираа човекот како најголем злотвор на македонската кошарка. И после него ни се случи потоп.
Не ја гледав таа, педерите со Италија ги гледав, да видиш таму шо се судеја за Јанис, мал контакт одма фал, 2-3 пати и чисти чекори имаше го оставија да поентира, европејски судии, ама на овие нба ѕвездите, кога ќе дојдат ЕП да играат, не мора да му се постила црвен тепих и вака да му се прогледва низ прсти....Кои се овие судии на Полска-Словенија бе? Кај ги наоѓаат само.
Не ја гледав таа, педерите со Италија ги гледав, да видиш таму шо се судеја за Јанис, мал контакт одма фал, 2-3 пати и чисти чекори имаше го оставија да поентира, европејски судии, ама на овие нба ѕвездите, кога ќе дојдат ЕП да играат, не мора да му се постила црвен тепих и вака да му се прогледва низ прсти....
Јужните не ме фасцинираа со ништо, без Јанис ќе се тешка бетодија, Италија мислам можеја и подобро, безвеза форсираја тројки, плус и невидлив Фонтекио, кој му е прва алка....
А за Словенија ми се напрај мерак шо изгуби, ајт таму самобендисанипа она Дончиќ не можам да го сварам повеќе
гад од играч, се нешто не му чини, а нека се сети претходните два собири заради кој ги изгубија....вака ко ќе ги треснат ги враќат во реалноста да не летаат во облаци.
Полека почнуваат, од медиуми, од глупоста на Петрушев, повредата на Богдан..Србите се способни самите себе да се уништат, другите тешко.