Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ili dietata za vitkata holivudska linijaУште го мачи стомачниот вирус![]()
Словенија има злато од 2017Германија треба да ги здроби Словенија, ама ако изигра како со Португалија можи да го јадат, реков со посериозна репрезентација ќе се сопнат, ако не со Словенија која без Дочиќ втерен е умрена репрезентација и зато и тие како Србите никогаш нема да имаат злато на ЕП, поради тој глуп менталитет кој е овде на балканот.
Словенија зеде злато 2017 и тоа против Србија, маалски муабет ти е ова со “глуп менталитет на балканот“Каша попара е првенството....
Вчера за Србија.....балкански менталитет, зато никогаш нема да земат злато на ЕП, ниту пак некоја друга од балкан, иако и мене ми беа фаворит број 1 за златото и откако го зедоја Јокиќ, бев сигурен дека ќе одат до крај, мене ме нервираат овие кладилниците и ептен нивното фаворизирање па 1.05 дури со Финска, каде бе? Без нозе и раце да не се Финска ? Ептен нелогично....вистина цел товар е на Марканен таму, ама па кај овие кој ? Исто на еден е се, освен Јокиќ, другото се ти е пичка од играчи во србија, тренерот теле невидено, и сега во дуел меѓи два најдобри играчи во двете репрезентации, ти учекуваш така лесно да подиш, искрено МНОГУ МИ Е ЌЕФ дека испаднаја, со то нивно фаворизирање и кревање во облачи уште не почнато првенството му се удира карма од глава и ЗАСЛУЖЕНО ! Секоја чест за Финска
Исто и Германија вчера во проблеми, иако во претходните утакмици беа најубедливи, вчера лесно можеја да ја посерат, Португалија дебитанти, прв пат на ваков собир 3/4 беше рамноправен противник, последна четвртина се одлепија и тепаја. Да играше Германија со посеиозна репрезентација ќе се поздравеја и тие вчера и денес ќе си беа на авион за дома, абе и аутсајдерот ти игра кошарка, не знам шо мислат.....
Катастрофа изиграја за тројка во еден момент имаа 1/23 мислам, се промашија, фрижидер да фрлеја, кузнај кај ќе заминеше, ноншалантра игра....
Денес Босна топ изигра, од ко се повреди Робертсон замина се у курац и изгубија, ги имаа во раце Полска, штета за босанците, сакав да ја добијат, ама откако излезе црнчето, замина у курац утакмицата....
Франција заслужено го јаде, уште една со 1.05 префаворизирана екипа, а воглавно смената репка со помлади играчи, шо мислеја тие Шенгелија да не игра тенис или Болдвин да не вози Ф1 болид
И Французите претерано форсират тројка, требало не требало шутирај, едно време и нашата репрезентација шутираше така без врска, не плански, без идеа, кај Грузија алфа и омега е Торки Шенгелијаиграчиште ! Убо ги плеснаја, клучен момент на мечот блокадата од зад грб на Битадзе, од патики го изваде французот....
За преостанатите мечеви:
Финска некако ми е најнепредлива и најопасна, нема да ме чуди и финале да играт, со Грузија треба да победат реално, ќе биди интересен меч, возбудлив за гледање ама му давам фаворитска улога нив, иако видовме до сега фаворитската улога не мора да значи ништо....
Германија треба да ги здроби Словенија, ама ако изигра како со Португалија можи да го јадат, реков со посериозна репрезентација ќе се сопнат, ако не со Словенија која без Дочиќ втерен е умрена репрезентација и зато и тие како Србите никогаш нема да имаат злато на ЕП, поради тој глуп менталитет кој е овде на балканот. Ама Германија со Финска би била колење......
Турција некако ми има отворен пат за финале.