Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква скапаница од играч е калатес јас незнам како дечково играше две години во Барса и беше главен плеј во екипата,ти ебам мртвиот играч.Секоја чест за Германија уште во првата утакмица кога ги гледав со Франција знаев дека ќе стигнат најмалку до полуфинале,многу добра кошарка играат ништо чудно и до злато .
^ Можат во Д-лигата ама.. Реално само Миротич можи во НБА да игра од овие (крај на ротација) и Тоби (единствено во Далас).
Иначе Дончич дефинитивно станува најдобриот Европски кошаркар на сите времиња со уште една титула. МВП на Евролига и фајнл форот (и шампион), 2 пати Европски шампион, топ 4 на Олимписки, 3 пати прв тим Ол-Нба од 4 сезони, втор највисок PPG просек во плејоф после Џордан.. 23 години.
Ексум отиде у Партизан мислам.Apsolutno se soglasuvam, Kalates e drvo i najdobro mu e da ja privrsuva karierata vo Panatinaikos ili Olimpijakos, ne e za vo Barselona da igra ovaa smejurija od igrac, gledam za narednata sezona potpisal za Fenerbahce.
Barselona napravija BOMBA BOMBA ekipa za narednata sezona, ke mi bidat omilena ekipa za pratenje, kladenje na niv, i osvojuvanje na evroligata i spanskata liga i kup sekako.
Site 3 tituli ke gi osvojat so ovaa ekipa sto ja napravija.
Na mestoto od umreniot Kalates go potpisaa Satoransky koj posle 6 godisna NBA kariera ovaa sezona se vrakja vo evropa, i vo prajmot e.
Go potpisaa i Sanli od Efes, Vesely od Fenerbahce, Mike Tobey centarov od Slovenija, i Nikola Kalinic.
Od starite igraci najdobrite ostanaa, Mirotic, Higgins, Laprovitola, Jokubaitis, Brendon Dejvis, Exum i Kuric.
Nenormalno jaka ekipa napravija so ovoj sostav moze da igraat i vo NBA.
А и Санли од лани им е во тим. Не знам, мене Јасикевичиус не ми се допаѓа ко тренер, 300 глупости прави со ротациите, буквално од сите посолидни екипи беше измочан лани.Ексум отиде у Партизан мислам.