Everybody Loves Raymond

Член од
8 ноември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Ептен ретко гледам серии, ама оваа е MUST SEE!
Кога сум дома обавезно ја гледам.
Френк е ЛУД! Не постои лик на кој што повеќе се смеам од неговиот.
:pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не е којзнае што, ама има некои јаки моменти.

Онака знае да ме разведри.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Dobra e serijata. Mene najfaca mi e tatko mu na Rejmond. Legenda e stariot:pos2:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Кога сум дома и ако не заборавам ја гледам.И најнормално најмногу се смеам на Френк:pos:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Ја гледам кога ќе ја сретнам на ТВ.Имаше еден период ја даваа на нова, сабајле по две епизоди, ептен ми се погодуваше.Нај фаца ми е стариот :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.943
Поени од реакции
5.563
Ја гледа ли некој оваа серија, моментално мојата омилена, се емитува секој ден на нова тв околу 16:40. Највеќе ме смее таткому на Рејмонд, Френк Бароне :)
Погледнете го само интрово од третата сезона,:vozbud: не се токму!
Најзакон серија што се нашла на ТВ!!Знае да насмее до даска, да те опушти!!Хехе, и мене ми е смешен тој стариот, после интересен ми е брат му на Реј, ама сепак сите глумци имаат свој посебен и оригинален шмек!!Малку на нерва ми оди мајка му на Реј, ама и таа знае да насмее многу...Сума сумарум , серијава ми е НАЈЗАКОН серија што сум ја гледал!!На Нова порано ја гледав секој ден, а на Сител денеска кога ќе ја начекам!!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Интересна е, ама сум гледал и подобри хумористични серии. Али како што рече Love има некои јаки моменти :xaxa:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
ја гледам енд ај лав ит:)не пропуштам ден да не ја гледам,едноставно ми е заразна серијава,интересни ми се сите ликови,онака е со реална приказна што ја прави уште поинтересна

Член од
11 јануари 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Super stvar, Ray Romano soliden komicar definitivno. Ja gledam od leto 2006 na Nova i ne mozam da prestanam iako pak istite sezoni se prikazuvaat.momentalno so mi paga prvo na pamet e scenata koga Frank vleguva kaj Ray , Ray vika: "what's up dad" , a Frank na to odgovara "pass me the chips that's what's up"
hahahahhahaha:pos2:Frank mi e omilen od taa serija

Член од
18 јуни 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
ELR

Pa vaka serijata ja gledam veke 2 godini i mnogu mi se bendisva oti umiram od smeenje na nea. Posebno koga nekoj sceni se so majka mu na Reimond ( taja e najjaka od site)
I posle tatko mu ke ke "tropni" nesto da pagas od smea :D :P
najjako mi beshe koga Franck and Marie ojdoja na vozenje so brod
i franck ja pusti da zamini so brodot
:D
jako nema so!!!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
I don`t. :buum:

Srsly. И Рејмонд, и Џим, и на нив слично... Јок. Како тип на серија ми се чкљ.

Kajgana Shop

На врв Bottom