Everybody Loves Raymond

Ептен ретко гледам серии, ама оваа е MUST SEE!
Кога сум дома обавезно ја гледам.
Френк е ЛУД! Не постои лик на кој што повеќе се смеам од неговиот.
:pos2:

Dobra e serijata. Mene najfaca mi e tatko mu na Rejmond. Legenda e stariot:pos2:

Dobra e serijata. Mene najfaca mi e tatko mu na Rejmond. Legenda e stariot:pos2:

Да, да. Човекот не мора да збори. Доволна е само појавата.:pos:

И брат му ми е исто така ептен смешен.:pos:

Кога сум дома и ако не заборавам ја гледам.И најнормално најмногу се смеам на Френк:pos:

Ја гледам кога ќе ја сретнам на ТВ.Имаше еден период ја даваа на нова, сабајле по две епизоди, ептен ми се погодуваше.Нај фаца ми е стариот :)

Ја гледа ли некој оваа серија, моментално мојата омилена, се емитува секој ден на нова тв околу 16:40. Највеќе ме смее таткому на Рејмонд, Френк Бароне :)
Погледнете го само интрово од третата сезона,:vozbud: не се токму!

Најзакон серија што се нашла на ТВ!!Знае да насмее до даска, да те опушти!!Хехе, и мене ми е смешен тој стариот, после интересен ми е брат му на Реј, ама сепак сите глумци имаат свој посебен и оригинален шмек!!Малку на нерва ми оди мајка му на Реј, ама и таа знае да насмее многу...Сума сумарум , серијава ми е НАЈЗАКОН серија што сум ја гледал!!На Нова порано ја гледав секој ден, а на Сител денеска кога ќе ја начекам!!

Интересна е, ама сум гледал и подобри хумористични серии. Али како што рече Love има некои јаки моменти :xaxa:

ја гледам енд ај лав ит:)не пропуштам ден да не ја гледам,едноставно ми е заразна серијава,интересни ми се сите ликови,онака е со реална приказна што ја прави уште поинтересна

Super stvar, Ray Romano soliden komicar definitivno. Ja gledam od leto 2006 na Nova i ne mozam da prestanam iako pak istite sezoni se prikazuvaat.momentalno so mi paga prvo na pamet e scenata koga Frank vleguva kaj Ray , Ray vika: "what's up dad" , a Frank na to odgovara "pass me the chips that's what's up"
hahahahhahaha:pos2:Frank mi e omilen od taa serija

ELR

Pa vaka serijata ja gledam veke 2 godini i mnogu mi se bendisva oti umiram od smeenje na nea. Posebno koga nekoj sceni se so majka mu na Reimond ( taja e najjaka od site)
I posle tatko mu ke ke "tropni" nesto da pagas od smea :D :P
najjako mi beshe koga Franck and Marie ojdoja na vozenje so brod
i franck ja pusti da zamini so brodot
:D
jako nema so!!!

I don`t. :buum:

Srsly. И Рејмонд, и Џим, и на нив слично... Јок. Како тип на серија ми се чкљ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom