Everybody Hates Chris

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
Серијава е една од оние кои содржат специфичен интересен хумор. Можеби е типично црнечка, ама многу интересна! Крис Рок оваа серија ја прави на совршено добар начин. Сум ги гледал досега скоро сите епизоди (ги даваа на РТЛ или Нова) овие првиве се далеку поинтересни од поновиве, ама сепак не избледува хуморот.
На интересен начин се и монтирани.
Омилен лик ми е белото другарче на Крис, отсекогаш ме смеело, ко онај типон од Road Trip ме потсеќа.

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Ја даваа на хрватската НОВА хех оваа серија не ја пропуштав тогаш,а мислам дека се базира и врз вистинскиот живот на Крис Рок ама чудно е како што е раскажано во серијата се да памти по денови инаку добро е што нема публика која се смее во позадина,самиот гледач да види што е смешно за него и да разбере а сега чим и на Сител ја даваат пак одново би ја гледал

J

JOEY JORDISON

Гостин
Kонечно асална серија на теве!
:cuc:
Точно
Откако почна да ја дават ни епизода не пропуштам Серијава е во тој Прав Црнечки контекст сеа Оди 2 Сезона Ама Пополека ко да Чуствувам Дека на Режисерот му снемуват идеи За серијава Некако работите ми се Повторуват Ама Ипак Јако Срање се...
-Башка Ѕверов Кога ќе направи Некоја Фаца:pos:
:pos::pos::pos::pos: Кој ја гледаше вчерашната епизода :)?
Знае Некој дали ќе има 5 Сезона?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ја стајв да се симнува од прва сезона. Баш да видиме, ми ја фалеа поише луѓе :)

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Главниот лик многу личи на Крис Смолинг од Манчестер Јунајтед :pos:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Прва сезона ја завршив за еден ден :).. Можеби една од најсимпатичните серии ми е оваа. Порано на нова тв глеав понекоја епиозда чат-пат ама никогаш не и влегов како што е редот..
Ми се допаѓа начинот на која е направена.. не е исфорсирана воопшто си има некој си свој шмек...
Ми се допаѓаат примерите во стилот на Фемили Гај за некоја дешавка од минатото.. Се на се порелаксирачка серија и не можев да најдам во овој период.. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom