EVE SEGA KE VI SE OBRATAM NA SVOJOT MAJCIN-MAKDEONSKI JAZIK!!!

Мојата желба за Боки е?

• Вкупно гласачи
    121
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Боки не е будала, будали се порталите кои му обрнуваат внимание. боки ќе се обрател, нека им се обрати на своите 20 пријатели на фејсбук, не глеам зошто не замарате нас сите останати со овој гад.....
Пари..пари..пари..пари...Мора некој да заработи. :ROFLMAO: Некни имаше реприза од главниот на Свет кај Жаре Бербер. Стара емисија беше, од пролетта негде. И вика списанијата со боки 13 највеќе се продавале. :facepalm::facepalm::facepalm:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Плачипичка. Се откажа па сеа се враќа, сака да е чуден а никој да не го критикува. Жими таквото...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
Споменик за Боки 13.
Гица прасица на коњ. Да има другарчињата негови каде да се собираат.
Шо е работава со Шкорпион?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
сите го мразите, а колку теми сте отвориле за него....пууу јзк да ви е

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Оставете го човекот да си прави што сака со животот, негов е.
Не гледам потреба на се да се пука сеир. Напишал нешто на Фејсбук, напишал де, нека си пишува, сите ломотиме на Фејсбук.
Посебно не ми се допаѓаат “желбиве за Боки“. Дајте бе луѓе, нема потреба да посакуваме никому лошо.
Секој со својот живот.
Не сум ни обожавател на Боки, ниту ме нервира. Едноставно сум рамнодушна, ако некој е различен од мене не значи дека треба да му посакувам лошо. Едноставно сум незаинтересирана и не се замарам со тоа што прават луѓето околу мене, се замарам само за она што мене лично ме интересира.
Во суштина човекот од своите плукачи направи кариера. Колку повеќе прашина кревате, толку му ја зголемувате цената... Да не отварате теми, порталите да не пишуваат, нема човекот да биде популарен. Едноставна е логиката, нели? :)
Јас за ова никогаш немаше да дознаам, ниту да го прочитам, да не беше темава. :)

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
V

Vollstandig

Гостин
Типов има невероватно големо его и желба да се биде центар пажња, што и ретко се забележува кај лавовите, толкава потреба за “attention whore“. Добро бе, овој луд е или си прави филм дека имал најдобра евровизиска песна, најголем концерт со највеќе публика (а сите дојдоа за гостите што ги носеше а не за него), хуманитарни концерти ??, најгледана емисија...
Патетика во текстот е кога ги критикува македонците “Вие се палите на турбо фолк певаљки“, кога самиот јавно изјавуваше дека омилена му е љепа брена, се облекуваше во нејзин стил по концерти, карлеуша му е најдобрата пеачка, и по концерти и емисии носеше нормално, турбо фолк певалки. Сеа иди сам себе го убијал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да не се жали за тоа што секој пат го мачкаат со уље од када да го извадат?

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Колку и да му посакувам бавна смрт на говедово...маме му ебам дел од анализава на нашиов ни народ му држи вода.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
3 страници напишано за дефектов :eek: Ние го правиме славен што се вика и после го имало е ќе го има...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Иии, седи не ми се обраќај на македонски..

Kajgana Shop

На врв Bottom