EVE SEGA KE VI SE OBRATAM NA SVOJOT MAJCIN-MAKDEONSKI JAZIK!!!

Мојата желба за Боки е?

• Вкупно гласачи
    121
М

Мaријa

Гостин

Boki Jovanovski

пред 8 часа
KOLKU BOLJNI LICNOSTI,BEZ NIKAKVA COVECNOST,OTVORENO,JAVNO BEZ TRUNKA SOVEST, JA POSAKUVAAT MOJATA SMRT....
A MENE SEGA ME ZANIMA KADE VI E COVECNOSTA???
KADE VIE VERBATA VO BOGA VO MOMENTOT KOGA GI PISUVATE TIE GNASNI ZBOROVI I POSAKUVATE NECIJA SMRT???
KADE KE VI ODI DUSATA SO TOLKU POGANI I NECISTI ZELBI....
IMATE LI VIE FAMILIJI,IMATE LI VIE DECA,MOZEBI TOKMU VASETO DETE UTRE KE BIDE PORAZLIC
NO OD OKOLINATA I STEREOTIPITE
VIE STE OBICNI KUKAVICI KOI SE PLASAT OD VISTINATA
VIE STE MALI SITNI DUSI KOI SVOITE NEZADOVOLSTVA I ZIVOTNI KOMPLEKSI GI LECITE NA POGRESNO MESTO!!!
I ZA KRAJ....BEZ OGLED NA SVE,JAS NA SITE VAS VI POSAKUVAM DA STE ZIVI I ZDRAVI, A ZA MENE NEMOJTE DA SE GRIZITE....JAS SAMIOT NAJBORO SE GRIZAM ZA SEBE!!!
PEACE,B-13

Ми се допаѓа
· · Сподели
Убаво напишано. Како нам воопшто може да ни смета/штети на било каков начин неговиот имиџ, сексуална ориентација и сл, па да носиме вредносни судови? Многу погани зборови за личност која си одбрала само поинаков начин на живот. Никогаш не ми биле јасни луѓето кои што се занимаваат со минорни работи, наспроти поголемите проблеми, како што е случајов во нашава земја. Додека пак анкетата е исто така многу инвентивна па се' уште размислувам за што да гласам.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Убаво напишано. Како мене воопшто може да ми смета/штети на било каков начин неговиот имиџ, сексуална ориентација и сл, па да носиме вредносни судови? Многу погани зборови за личност која си одбрала само поинаков начин на живот. Никогаш не ми биле јасни луѓето кои што се занимаваат со минорни работи, наспроти поголемите проблеми, како што е случајов во нашава земја. Додека пак анкетата е исто така многу инвентивна па се' уште размислувам за што да гласам.
za 10-toto :D najadekvatno reshenie

Член од
10 јануари 2011
Мислења
86
Поени од реакции
41
Абе видете сеа, се извинувам на изразувањето, ама само си јадете гомна против човекот, а доста вистина си кажува во зборовите... така да..
(дискриминација, несолидарност, лицимерие, итн итн..)
Само нешто сакам да цитирам од првиот пост (Другото воопшто не ме тангира поврзано со него, негова работа):
"Вие сте тие кои се палите на турбо-фолк певаљки, чак и им плаќате ненормални цифри во вашите села, вие сте тие кои кои за ваши идоли земате прави лопови и криминалци и без никаков 'блам' ги величите нивните имиња".
Извинете ама ова му е сосема на место.. За остатокот не го коментирам бидејќи воопшто не му ја ни следам кариерата - едноставно бидејќи тоа што го прави Мене лично не ме заинтересирало..Единствено што мене лично ми пречи е што премногу се експонираше, но тоа си е негов живот и негово лично право - но за да го направеше тој успех (каков и да е, тој што го имаше) му беше потребна публика, а што мислете кој му беше публика? од каде толкава бројка?
Сакам само да алудирам на тоа дека има доста лицимерие кај народот.. Односно не го сакам, ама ќе го гледам/следам што како прави... Ако не ви е интересен едноставно игнорирајте го, и со самото тоа ќе му паѓа "популарноста"...

Всушност јас мислам дека него веќе му недостига популарноста, односно сака да биде нон стоп во центарот на вниманието. И со вакви постови сака да направи драмичка, и да ги сврти очињата на народот кон себе си..
(а колку што можам да забележам, и му успева тоа така? - гледам веќе 5 страници имате пишано за него)..

Пак ќе наведам, доколку сакате човекот да се тргне од естрадата, воопшто од јавноста, едноставно игнорирајте го (а не да го напаѓате). Доколку нема кој да коментира/зборува за него (без разлика дали негативно или позитивно (се работи за шоу бизнис, а не за "талент")) - едноставно ќе го снема, и нема да се замарате со него. А вака, само го храните ( :P )...

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Абе видете сеа, се извинувам на изразувањето, ама само си јадете гомна против човекот, а доста вистина си кажува во зборовите... така да..
Само нешто сакам да цитирам од првиот пост (Другото воопшто не ме тангира поврзано со него, негова работа):
"Вие сте тие кои се палите на турбо-фолк певаљки, чак и им плаќате ненормални цифри во вашите села, вие сте тие кои кои за ваши идоли земате прави лопови и криминалци и без никаков 'блам' ги величите нивните имиња".
Извинете ама ова му е сосема на место.. За остатокот не го коментирам бидејќи воопшто не му ја ни следам кариерата - едноставно бидејќи тоа што го прави Мене лично не ме заинтересирало..Единствено што мене лично ми пречи е што премногу се експонираше, но тоа си е негов живот и негово лично право - но за да го направеше тој успех (каков и да е, тој што го имаше) му беше потребна публика, а што мислете кој му беше публика? од каде толкава бројка?
Сакам само да алудирам на тоа дека има доста лицимерие кај народот.. Односно не го сакам, ама ќе го гледам/следам што како прави... Ако не ви е интересен едноставно игнорирајте го, и со самото тоа ќе му паѓа "популарноста"...

Всушност јас мислам дека него веќе му недостига популарноста, односно сака да биде нон стоп во центарот на вниманието. И со вакви постови сака да направи драмичка, и да ги сврти очињата на народот кон себе си..
(а колку што можам да забележам, и му успева тоа така? - гледам веќе 5 страници имате пишано за него)..

Пак ќе наведам, доколку сакате човекот да се тргне од естрадата, воопшто од јавноста, едноставно игнорирајте го (а не да го напаѓате). Доколку нема кој да коментира/зборува за него (без разлика дали негативно или позитивно (се работи за шоу бизнис, а не за "талент")) - едноставно ќе го снема, и нема да се замарате со него. А вака, само го храните ( :p )...
boki 2 :facepalm:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
кога успеа да ме цитираш жити се XD дали воопшто прочита што пишав или само колку да се реплицирало?
tvojot post brzo go procitav posto e na kirilica za razlika od negovite a plus uste ako zavergla na srbomanski odi razberi;)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Убаво напишано. Како нам воопшто може да ни смета/штети на било каков начин неговиот имиџ, сексуална ориентација и сл, па да носиме вредносни судови? Многу погани зборови за личност која си одбрала само поинаков начин на живот. Никогаш не ми биле јасни луѓето кои што се занимаваат со минорни работи, наспроти поголемите проблеми, како што е случајов во нашава земја. Додека пак анкетата е исто така многу инвентивна па се' уште размислувам за што да гласам.
Има луѓе на кои не им е гајле што е, како е и што прави Боки 13... Ако тој паднал во депресија не значи дека треба да ја замара цела јавност. И напишаново му е смешно, не знам кој му посакувал смрт, ама тој самиот си напишал дека можеби откако ќе умре ќе го величиме, алудирајќи на личност која никогаш не се согласи на интервју во неговото фамозно шоу.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Нели ќе одеше со некој арапски шеик да се ебе ? Шо не одите кај арапите , таму едвај чекат вакви ко него , да им послужат ко пример на сличните пред плоштад.

М

Мaријa

Гостин
Има луѓе на кои не им е гајле што е, како е и што прави Боки 13... Ако тој паднал во депресија не значи дека треба да ја замара цела јавност. И напишаново му е смешно, не знам кој му посакувал смрт, ама тој самиот си напишал дека можеби откако ќе умре ќе го величиме, алудирајќи на личност која никогаш не се согласи на интервју во неговото фамозно шоу.
Неговите изјави за мене никогаш не биле сензационални, фрапантни, ама сепак не се ставам во позиција на арбитер, па да расудувам што е правилно, а што не. Мое мислење е дека не направил ништо од особена вредност, за да му се придава толкаво значење.
Ама сепак сум поборник за тоа секој да си ги искажува своите емотивни изливи, било тоа да се патетични, бесмислени (кои секако не ни се наметнати да ги читаме) или пак да отворат една интересна тематика , колку воајеризмот, шундот, ниските вредности знаат да привлечат многу поголемо внимание одошто оние од круцијална важност за нашето секојдневие.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391

Всушност јас мислам дека него веќе му недостига популарноста, односно сака да биде нон стоп во центарот на вниманието. т кон себе сиИ со вакви постови сака да направи драмичка, и да ги сврти очињата на народо..

Пак ќе наведам, доколку сакате човекот да се тргне од естрадата, воопшто од јавноста, едноставно игнорирајте го (а не да го напаѓате). Доколку нема кој да коментира/зборува за него (без разлика дали негативно или позитивно (се работи за шоу бизнис, а не за "талент")) - едноставно ќе го снема, и нема да се замарате со него. А вака, само го храните ( :P )...
Делумно или пак во најголем дел од постот си во право. Сепак, ме зачудува фактот што си загубил време читајки го темелно неговото огромно писание. Инаку, големината и опсегот на актуелниот пост на Боки на Ф.Б. јасно говори за неговата самобендисаност. Некој да напише толку многу за себе и нешта кои го засегаат мора да е или самобендисан до даска, или неарен со умот.

B

Black Guard

Гостин
Ново шоу наскоро со малку не така добар хирушки зафат за на ТВ.

Се е можно.

Ама и ова ако го направи ќе влезе во Македонската историја и Кога пак поо 10 години ќе има плелодбеници ќе има лекција за него;)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Tolku prosta i neiziveana masa na luge na edno mesto vo zivot nemam videno,sve vie znaete kogo da osuduvate a kogo ne....Epa da vi kazam edna rabota prostaci edni...on kolku tolku se snasol vo zivotot..a vie?

M

MrzaRules

Гостин
Се додека му се замарате, коментирате и се повеќе го напаѓате, он ќе продолжи вака да ве буцка. Едноставно игнорирајте го и готово, се додека му се обрнува внимание он ќе си трола. Не го свативте ли до сега?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
86
Поени од реакции
41
Делумно или пак во најголем дел од постот си во право. Сепак, ме зачудува фактот што си загубил време читајки го темелно неговото огромно писание. Инаку, големината и опсегот на актуелниот пост на Боки на Ф.Б. јасно говори за неговата самобендисаност. Некој да напише толку многу за себе и нешта кои го засегаат мора да е или самобендисан до даска, или неарен со умот.
Тоа е точно дека е самобендисана личност, исто како и многу што веќе пишале во темава. Но разликата е тоа што тој е јавна/славна личност, а додека тие самобендисаните што пишале во темава се од "обичниот" народ, односно не толку "важни" за да се замараме со нивната самобендисаност..

Иначе да, кога нешто ќе ме заинтрегира не ме мрзи да го прочитам цело.. Не е убаво само да се критикува се со цел колку да се движиш со останатата маса на луѓе.

П.С. И ете зошто направил драма дечкото XD Гледате, си крена фама околу себе, пак од нигде почна да се зборува за него, и оп - ни се прикажува дека ќе има реалити шоу од него XD
Абе дечкото си е убаво навлезен во шоу бизнисот...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Зарем сеуште се замарате со свињава, да не ми замерат свињиве али у момент не ми текнуе друг збор за шоу менот:)
--- надополнето: 1 септември 2012 во 16:17 ---
Tolku prosta i neiziveana masa na luge na edno mesto vo zivot nemam videno,sve vie znaete kogo da osuduvate a kogo ne....Epa da vi kazam edna rabota prostaci edni...on kolku tolku se snasol vo zivotot..a vie?
Води си го дома ако ти се допаѓа, ке се снајдеш и ти покрај него, ние вака прости ке си останеме :).

Kajgana Shop

На врв Bottom