М
Мaријa
Гостин
Убаво напишано. Како нам воопшто може да ни смета/штети на било каков начин неговиот имиџ, сексуална ориентација и сл, па да носиме вредносни судови? Многу погани зборови за личност која си одбрала само поинаков начин на живот. Никогаш не ми биле јасни луѓето кои што се занимаваат со минорни работи, наспроти поголемите проблеми, како што е случајов во нашава земја. Додека пак анкетата е исто така многу инвентивна па се' уште размислувам за што да гласам.
Boki Jovanovski
пред 8 часа
KOLKU BOLJNI LICNOSTI,BEZ NIKAKVA COVECNOST,OTVORENO,JAVNO BEZ TRUNKA SOVEST, JA POSAKUVAAT MOJATA SMRT....
A MENE SEGA ME ZANIMA KADE VI E COVECNOSTA???
KADE VIE VERBATA VO BOGA VO MOMENTOT KOGA GI PISUVATE TIE GNASNI ZBOROVI I POSAKUVATE NECIJA SMRT???
KADE KE VI ODI DUSATA SO TOLKU POGANI I NECISTI ZELBI....
IMATE LI VIE FAMILIJI,IMATE LI VIE DECA,MOZEBI TOKMU VASETO DETE UTRE KE BIDE PORAZLIC
NO OD OKOLINATA I STEREOTIPITE
VIE STE OBICNI KUKAVICI KOI SE PLASAT OD VISTINATA
VIE STE MALI SITNI DUSI KOI SVOITE NEZADOVOLSTVA I ZIVOTNI KOMPLEKSI GI LECITE NA POGRESNO MESTO!!!
I ZA KRAJ....BEZ OGLED NA SVE,JAS NA SITE VAS VI POSAKUVAM DA STE ZIVI I ZDRAVI, A ZA MENE NEMOJTE DA SE GRIZITE....JAS SAMIOT NAJBORO SE GRIZAM ZA SEBE!!!
PEACE,B-13
Ми се допаѓа
· · Сподели