Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А има еден политички аналитичар од Хрватска, Жарко Пуковски мислам дека се викаше и он онака дава отворена поддршка кон нас со тоа што вика дека Грчкиот национализам е најизразен на Балканот.
Даваше и изјава за некоја од телевизиите и кажа: мене може да ми речат да се викам Џорџ Смит(така нешто) и јас ќе им речам тоа е убаво име,ама не е мое.
Е видиш Хрватите ни даваат поддршка а нелуѓе како Геровски јадат гомна.
Aj sega kazi sto kaza Cashule ?Јас ја гледам зошто не сакам да сум "можеби" арогантен и "намерно" глув.И ради Чашулета, на Гаро
Она што го научив досега е дека идентитетот не може да се мени никакоКул момци се овие...
Героски: Да речеме дека народот е чувствителен по прашањето на идентитетот. Прашање е за кој идентитет сме чувствителни? Што е наш идентитет? Ние сме млада нација, ние сега го градиме идентитетот?
Добро, 2 пива само се напив... Можно ли е?
Чашуле: По секоја цена мора да влеземе во НАТО, додавката на името не означува промена на името :wink:.
Предлогот во Виена бил одличен, на здравје!
Aj be pa ti. Citroen GX, ZX, SAXO, XSARA, C4, C5, vazno Citroen e.Значи...ќе не прекрстат...со додавка?
Silen be, mi gi zema bukvite od tastatura.