Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Каша попара направиле со гласовиве :pos:

За Евровизија-сите полуфиналиња, деветтофиналиња со куп политика и бенетон знаменца мтв троши стотина илјади евра, се ангажираат владини авиони и награди од приватни тв. Уште и фустани си продаваат. За Вардар топки. Па морав да подесувам кабли и веб страни за да гледам. За мтв очигледно евровизија им е врвот, а Вардар екс и сегашен шапион ништо не им значи.

За Евровизија-сите полуфиналиња, деветтофиналиња со куп политика и бенетон знаменца мтв троши стотина илјади евра, се ангажираат владини авиони и награди од приватни тв. Уште и фустани си продаваат. За Вардар топки. Па морав да подесувам кабли и веб страни за да гледам. За мтв очигледно евровизија им е врвот, а Вардар екс и сегашен шапион ништо не им значи.

Да и јас се чудев зошто немаше на ниедна мк тв програма пренос. Но кога ќе сватиш дека ова со Вардар што е, не е државна работа туку приватна. Повеќе разочарувачки ми беше тоа што во факт се срби се играчите и дали еден наш има. Уште славиме дека сме победиле. Во ред. Честитки немам против но партиоткзмот сеуште владее за жал. Се прашувам дали Македонци или Срби сме?

Sent from my iPhone using Tapatalk

„Секој што поптишал за друг клуб, а што сака да остане ќе се разговара со него и новиот клуб. Нема договор што не може да се раскине“, најавил Михајловски на приемот во Владата.

„Секој што поптишал за друг клуб, а што сака да остане ќе се разговара со него и новиот клуб. Нема договор што не може да се раскине“, најавил Михајловски на приемот во Владата.

Каква врска има ова со Евросонг?? Или јас не капирам нешто или си ја згрешил темата.

Кој е овој бе? Што учи? Што работи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom