Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Zarazna bila "bolesta"? Daamn, ne sum znael. :D

Мислиш дека нешто смешно кажа? Мислиш дека имаш поддршка од некого? Ако си ваков ко овие се стматраш себеси за здрава нормална особа? Сево ова има дијагноза и спаѓа у болест и немој да ми го промовираш и форсираш и претставуваш како нешто нормално.

Не знам некои зошто гледате кога знаете дека ќе има и такви и евровизијата секоја година ја дава истата порака, а тоа е да се почитуваат различностите.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Освен геј парадава со Кломпита и Французита, за другото од организацијата капа им симнувам на Израелците.
А пред 5 месеци немаа пари да организираат Евровизија. :pos::pos:

Ајде, одиме со Мадона, јако јако...

Мислиш дека нешто смешно кажа? Мислиш дека имаш поддршка од некого? Ако си ваков ко овие се стматраш себеси за здрава нормална особа? Сево ова има дијагноза и спаѓа у болест и немој да ми го промовираш и форсираш и претставуваш како нешто нормално.
Nishto smeshno, ti postaviv prashanje. :D Me interesirashe kako dojde do taa konstatacija,chisto od nauchen aspekt.

Се, се, ефекти супер, имаше и добри настапи, ефекти на ниво, сакам да слушнам интересна музика (а имаше, секако) ама ова со шарени знамиња, фрикови ко мутанти од Чернобил, бреј. Стварно превише замараат, а евросонгот колку што знам не му е примарна цел промоција на циркуски ликови.

Леле каков тригер има кај хомофобиве. Целава оваа педеризација на евровизја ја подржувам само за да гледам како кринџаат хомофоби во македонија. Се додека цвикате и не се навикнете дека тоа е нормално, ќе имате зголемено присуство на истите во јавниот етер.

ќе има ли воопшто гласање?

Леле каков тригер има кај хомофобиве. Целава оваа педеризација на евровизја ја подржувам само за да гледам како кринџаат хомофоби во македонија. Се додека цвикате и не се навикнете дека тоа е нормално, ќе имате зголемено присуство на истите во јавниот етер.

Не е нормално, тоа е проблемот

...Евровизија ?
со учество на Австалија и НЕевропски земји и претежно покажување на човечка врста со фабричка грешка! :гомце:
и да биде иронијата најголема сето тоа во Израел ... и да биде иронијата најголема Израел ни ги покажа нивните примери на човечки фабрички грешки...оооооо Исус каде си? :facepalm:

Аман бе, знаете ли нешто друго во животов освен критики? Прво плукање по Груевки, потоа Заев, сега Евровизија. Следно што е? Уживајте бе луѓе!

Тамара совршена, очекувам победа!

:oeoeoe:

Ох македончиња безгрешници, се им пречи. :ROFLMAO: #хипокризија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom