Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Така и делуваат на сцена, wanna be Rammstein :unsure:
Мешавина Рамштајн и по нешто Манескин во стил.

Вечерва почнува и српскиот избор. Да видиме они што ќе понудат сценски. Песните има од се по нешто. Констракта е повторно во изборот.

Шведска и Исланд со уште не избрани песни се во топ 10. Уште еден доказ дека слабо се мести и од старт не фаворизираат никого.
Веќе практика повеќето држави пред нивните интерни избори за претставник и песна да ги објавуваат песните за слушање Затоа и може да се прават рангирање, листи

Вечерва почнува и српскиот избор. Да видиме они што ќе понудат сценски. Песните има од се по нешто. Констракта е повторно во изборот.
Констракта е повторно и најголем фаворит за победа:

Јас сум србите ако се паметни да ја пратат Зорја. Предобра и е песната и настапот, потсетува на бондовските теми.

Секоја чест и вокално без фалширања и грешки.

Вечерва српското финале ПЗЕ24. 4 главни фаворити за победа: Бресквица, Констракта, Теја Дора и Зорја. Кога ја слушнав само аудио, не ја сакав воопшто, ама по настапот во полуфинале, мислам дека ако не ја пратат Зорја, ништо не прават (а особено ако го пратат тој ужас наречен Бресквица).

Како пее девојкава, аууу... :cuc: :cuc: :cuc:

Ова Бресквица со ауто тјун гласот и констракта, до што дојдоа србиве. Боље нека не идат, и онака е за оние што возат у рикверц фестивалот.

Депресија српскава ама уметнички не е лошо.

Ја слушав двете вечери настапот и е супер ама ништо не ја разбирав што пее се додека не ја слушнав студиската верзија. Песна која не влегува од прва во уво и глава. Треба внимание за да слушнеш што пее.

Супер е песната, по неколку слушања почнува да ми се допаѓа. Сепак Џанум и е многу подобра песна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom