Гарант ова педерчево, што не ни е пејач, ќе го пратат. Српскиот Џипи, многу популарен е кај тинејџерите таму:
не е лоша песнава, за текстот не коментирам но overall е ок
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гарант ова педерчево, што не ни е пејач, ќе го пратат. Српскиот Џипи, многу популарен е кај тинејџерите таму:
Не знам, мене само една песна ми се допадна од српските, ама таа гарант нема да победи. Ќе победи или овој јутјуберов или Hurricane. Во Hurricane пејат и Сања Вучиќ (веќе ја претставуваше Србија на Евровизија еднаш) и Ксенија Књежевиќ (ќерката на Кнез, претходно пееше со Sevdah Bejbi). И тој и тие се многу популарни во Србија во моментов и гарант ќе ги освојат гласовите од телевотингот, без оглед што песните им се никакви.не е лоша песнава, за текстот не коментирам но overall е ок
Секој ден се повеќе се чудам со какви луѓе (ако можат да се наречат така) делам ваздух у земјава. Шо кур гледате евровизија ако е педерски настан и само педери одат, или толку сте интелектуално инфериорни што педерите ве присилуваат на тоа?
искрено се надевам дека замисленото ќе се исполни!уште сега го замислувам Гарванлиев со две драг кралици на сцената како ја претставува нашата земја
искрено се надевам дека замисленото ќе се исполни!
па со госпо напрет да победиме и педерлуко наредната година да го пренесеме во нашата света земјасе за ,,нашата'' земја кончита, само прогресивност, со драг кралици ќе ја покориме европа па и светот
Ne gi sakam youtuberite so gi debiliziraat decata a uste pomalku pederite ama spored toa sto mozev da vidam zvucis mnogu bedno...Ovoj nema dopirna tocka so peder likot ima devojka...Гарант ова педерчево, што не ни е пејач, ќе го пратат. Српскиот Џипи, многу популарен е кај тинејџерите таму:
e ako de prv peder da ne e so ima devojka?Ne gi sakam youtuberite so gi debiliziraat decata a uste pomalku pederite ama spored toa sto mozev da vidam zvucis mnogu bedno...Ovoj nema dopirna tocka so peder likot ima devojka...![]()
Не му го анализирав приватниот живот за да знам дали има девојка или не. Личи на педерче по изгледот. Ама еве, ти изгледа си пребарувал дали е слободен или не, па знаеш.Ne gi sakam youtuberite so gi debiliziraat decata a uste pomalku pederite ama spored toa sto mozev da vidam zvucis mnogu bedno...Ovoj nema dopirna tocka so peder likot ima devojka...![]()
Навивав за ова во ЧешкаЧешка
Најлошата песна од финалето ја избраа во Чешка. All the Blood и Wanna be like ми беа фаворити.Не му го анализирав приватниот живот за да знам дали има девојка или не. Личи на педерче по изгледот. Ама еве, ти изгледа си пребарувал дали е слободен или не, па знаеш.
Автоматски споено мислење:
Навивав за ова во Чешка
Бени Кристо ми беше на последно место во нивното финале. Ама последниве неколку денови толку се навлеков на песнава, што веројатно ќе ми остане и меѓу фаворитите годинава. Ич не сакам таква музика, ама песнава шири некоја позитивна енергија, доста е groovy, и постојано ми е на repeat.
Ха... Ха... Ха...Туку, овај од we all poop е педер, не знам како не го избраа..![]()
Аааа само некои педери ти сметаат изгледаХа... Ха... Ха...
Ама за него немаше ни збор да зуцнам, да го избереа.![]()