Eurovision Song Contest (официјална тема)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.096
Поени од реакции
8.399
Така и делуваат на сцена, wanna be Rammstein :unsure:
Мешавина Рамштајн и по нешто Манескин во стил.

Вечерва почнува и српскиот избор. Да видиме они што ќе понудат сценски. Песните има од се по нешто. Констракта е повторно во изборот.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.096
Поени од реакции
8.399
Шведска и Исланд со уште не избрани песни се во топ 10. Уште еден доказ дека слабо се мести и од старт не фаворизираат никого.
Веќе практика повеќето држави пред нивните интерни избори за претставник и песна да ги објавуваат песните за слушање Затоа и може да се прават рангирање, листи

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.333
Поени од реакции
38.157
Вечерва почнува и српскиот избор. Да видиме они што ќе понудат сценски. Песните има од се по нешто. Констракта е повторно во изборот.
Констракта е повторно и најголем фаворит за победа:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.096
Поени од реакции
8.399
Јас сум србите ако се паметни да ја пратат Зорја. Предобра и е песната и настапот, потсетува на бондовските теми.

Секоја чест и вокално без фалширања и грешки.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.333
Поени од реакции
38.157
Вечерва српското финале ПЗЕ24. 4 главни фаворити за победа: Бресквица, Констракта, Теја Дора и Зорја. Кога ја слушнав само аудио, не ја сакав воопшто, ама по настапот во полуфинале, мислам дека ако не ја пратат Зорја, ништо не прават (а особено ако го пратат тој ужас наречен Бресквица).

Како пее девојкава, аууу... :cuc: :cuc: :cuc:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.556
Поени од реакции
43.506
Ова Бресквица со ауто тјун гласот и констракта, до што дојдоа србиве. Боље нека не идат, и онака е за оние што возат у рикверц фестивалот.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.096
Поени од реакции
8.399
Депресија српскава ама уметнички не е лошо.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.096
Поени од реакции
8.399
Ја слушав двете вечери настапот и е супер ама ништо не ја разбирав што пее се додека не ја слушнав студиската верзија. Песна која не влегува од прва во уво и глава. Треба внимание за да слушнеш што пее.

Супер е песната, по неколку слушања почнува да ми се допаѓа. Сепак Џанум и е многу подобра песна.

Kajgana Shop

На врв Bottom