Euroleague на А2

• Креатор на темата Креатор на темата Radical Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам што толку се заљубиле во Партизан.Ај да е некоја интересна утакмица,но....
Тау-Барса
Реал-Олимпијакос
Панатинаикос-Монтепаски
Нема логика,ама ај.:tapp:

Абе не му се дава пари на Рамковски бе, нели сваќате... кога игра Партизан дома само неа ја дават, ептен кога нема нешто друго може да идат до Италија или Шпанија...

Волим гааа, ко ока два... :smir:

Абе не му се дава пари на Рамковски бе, нели сваќате... кога игра Партизан дома само неа ја дават, ептен кога нема нешто друго може да идат до Италија или Шпанија...

Волим гааа, ко ока два... :smir:
Мислиш дека сега има директен пренос од БЕЛГРАД?:pos2::pos2::pos2::pos2:

Мислиш дека сега има директен пренос од БЕЛГРАД?:pos2::pos2::pos2::pos2:

А мислиш ли оти нема? Оди гледи на RTS 1 (немаме га таа RTS ние у ср, мислам оти га нема ни у Скопје) ... на сите утакмици од партизан дават пренос, баш сега правам мабет со еден болесник од Бгд, имало га. . .

А мислиш ли оти нема? Оди гледи на RTS 1 (немаме га таа RTS ние у ср, мислам оти га нема ни у Скопје) ... на сите утакмици од партизан дават пренос, баш сега правам мабет со еден болесник од Бгд, имало га. . .
Абе не ме свати.Човек од А2 нема сега во Белград,зимат од некој други слика:helou:

Незнам што толку се заљубиле во Партизан.Ај да е некоја интересна утакмица,но....
Тау-Барса
Реал-Олимпијакос
Панатинаикос-Монтепаски
Нема логика,ама ај.:tapp:

Toa сакам да кажам бе Стојче.

http://www.rojadirecta.com/justin/neo40_3

Бујрум ако му се гледа на некој како се прчат гејци.

МОЛИМ СЕ СВАКИ ДАН ЗА ЊЕГА

Супер избор за денес,најдобра утакмица имаше што да се види.

Леле ако и следната ако ја даваат Партизан како ќе се смеам.

Леле ако и следната ако ја даваат Партизан како ќе се смеам.

Партизан испадна пријателе :)

Тау - Барселона би требало да даваат, домашен терен и меч топка имаат Тау, а башка и Владо Илиевски “игра“ таму.
Инаку Владче денес имал учинок 0-0-0, за 2 мин игра. :jaj:

Џабе игра Илиевски која ќе им прдне таа ќе ја даваат..Партизан не беше лоша воопште баш беше интересна.

Може и Реал-Олимпијакос да ја дадат,втора меч топка за Олимпијакос.

Требаше да испадне Партизан за да им текне дека ТАУ-Барса е вистински избор...Ај што е најинтересен двобој од сите 1/4 ,таму игра и Влатко.:tapp:

Ова е натпревар бе другари,да ти е мерак да гледаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom