Euroleague на А2

• Креатор на темата Креатор на темата Radical Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Ги прегазија Тау,Барса би требало да мине после игра дома..

Требаше да испадне Партизан за да им текне дека ТАУ-Барса е вистински избор...Ај што е најинтересен двобој од сите 1/4 ,таму игра и Влатко.:tapp:

Ова е натпревар бе другари,да ти е мерак да гледаш :)
И тоа како + кога тепа барса:vozbud::vozbud::vozbud:

Во четврток очекувам уште повозбудлив натпревар и одлична атмосфера во БЛАУГРАНА АРЕНА.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
четврток 20:45 Барса-Тау 5-ти натпревар

Леле грциве ќе се кољат по Берлин, има да биде доста гадно пошо само чекаат некоја прилика да се излемаат и да си докажат кој е поголем грк...
Едвај чекам , секоја година Евролига е се поинтересна а оваа година има доста изедначеност па се надевам на добар баскет...
Би сакал финале ЦСКА-Олимпијакос , па нека победи подобриот значи русите...
А после таа победа би можел Етора Месина да отиде како прв европски тренер во НБА и тоа најверојатно во Њу-Џерси....

Леле грциве ќе се кољат по Берлин, има да биде доста гадно пошо само чекаат некоја прилика да се излемаат и да си докажат кој е поголем грк...
Едвај чекам , секоја година Евролига е се поинтересна а оваа година има доста изедначеност па се надевам на добар баскет...
Би сакал финале ЦСКА-Олимпијакос , па нека победи подобриот значи русите...
А после таа победа би можел Етора Месина да отиде како прв европски тренер во НБА и тоа најверојатно во Њу-Џерси....
Е ја би сакал Барса-Пао по трет пат годинава да ги истресеме педерите.

Е ја би сакал Барса-Пао по трет пат годинава да ги истресеме педерите.

Па добро, ти си навијаш приватно за Барселона и нормално е тоа да го сакаш, а ја сакам само боља кошарка да гледам...:helou:

Олимпијакос-ЦСКА е дуелот кој сакам да го гледам како финале, не би ми пречело и сосем друг да е случајот, ама ова некако пореално ми делува моментално.

Утре почнува FINAL 4!!!! АЈДЕЕ БАРСАА!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Многу јако ќе биде,јас би сакал Цска да освои ама ќе видиме.
Се е можно,сите 4 тима имаат шанси да освојат,најмали им се на Олимпијакос според мене,ама како што е дерби у полуфиналето не се знае.

Никад не ги отпишувај грците, посебно не екипа како Олимпијакос...
Интересно ќе биде :vozbud:

Диамантидис е повреден нема да игра за Пао.:toe:

ќе има ли пренос од полуфионале и финале на а2?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom