Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да не знаете зошто одеднаш ми ја снемува приколката ? Неможам да играм,возам возам и одеднаш ја снемува? Чаре?:(

Играва е топ, плус со воланче лудило ми е, :D само не можам да го тргнам лимитот за брзина до 90 ниту пак да додадам модови, бидејќи немам мод фолдер (n)
Чаре? Како да додадам модови? Сега почнав да ја играм играва, има ли добар избор на камиони или ништо не правам без модови, мапата ми се гледа доста голема :icon_mrgr:

На кој пач играш?

Ако немаш направи си сам >My Documents>Eurotruck simulator2 и тука ќе направиш фолдер со mod Име :) и после модовите симни ги и стави ги ... а инаку ако сакаш да го играш најновиот пач направи како на видеово и симни ги работите што се под видеото

^ Фала многу се снајдов сега.
Играм ваљда на новиот, мене вака ми отвара

untitled-png.66980

За брзината средив, многу подобро е, ама мапата ми ја нема на карта, или ја има а не ми ја покажува? :D
Исто и овие другиве модови, ваљда камиончиња, каде можам да ги најдам :unsure:

^ Фала многу се снајдов сега.
Играм ваљда на новиот, мене вака ми отвара

untitled-png.66980

За брзината средив, многу подобро е, ама мапата ми ја нема на карта, или ја има а не ми ја покажува? :D
Исто и овие другиве модови, ваљда камиончиња, каде можам да ги најдам :unsure:

Каде што ти е на сликава модот т.е мапата во случајов ќе го штиклираш за да ти се активира модот ... :) и така на секој мод кој ќе го ставаш
--- надополнето: 2 август 2013 во 20:57 ---
Еве некои модови

Незапирливи 1903/87 Последното симни го и стави си го тој мод за да возиш над 100 km

zdr i jas pocnav da ja igraam igrava ama ne razbiram ni modovi ni patc pa moze li nekade da se vidi video ili nekoj da mi objasne kako se stavaat tie modovi i kako se aktiviraat fala vi pozz. inaku igrata e odlicna

i de neka mi prate nekoj linka kade tocno se naoga modot za da mozam da vozam nad 90km/h ne mozam da go najdam imam euro truck sim 2 version 1.1.1 taka pise
pisete mi pp

i de neka mi prate nekoj linka kade tocno se naoga modot za da mozam da vozam nad 90km/h ne mozam da go najdam imam euro truck sim 2 version 1.1.1 taka pise
pisete mi pp

Очигледно ти ја имаш 1,1 пачот затоа направи си го да го имаш најновиот пач како што е на видеово... слиди ги инструкциите и ќе видиш како се ставаат модови а погоре ги имаш моите видеа каде што има модови симни ги и стави ги оние кои ти одговараат :)

Ги играм на последниот 1.4.12. Имам ставено модови за реални имиња на компании, побрзо качување на левел и поефтини гаражи и не знам некои други работи во истото :) реални имиња на гуми, Physics Mod, money cheat сеуште нема за тој пач. Инаку исто имам ставено модoви за нови модели на камиони.

Јас последнава недела не ја играв, ама ќе ја играм, модовиве што ги ставив не знам како да ги најдам. :icon_mrgr:
Камионите во салоните да ги барам, и после некој левел се отвараат или?
И мапата бе не ми ја открива (n)
Не знам како да се снајдам за тоа, само тоа да возам над 100-тка ми успеа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom