Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ти дадов код него како оди ти работи ли ?
Кодот работи, ама на секое уклучување ми бара активирање, и кога ќе мавнам пауза при возење пак ми бара активирање.

Почнав да ја играм ептен добра игрица :D...Интересна а и за опуштање у секој случај. Гледам некои апдејти ми стигаат од страна, дали да ги даунлоудирам? И ако може некоја добра радио станица, јас обично ја слушам Ливерпул Рок ФМ со актуелна музика не е лоша ама сакам нешто рок класика у тој стил, не бива да ја слушам Кети Пери а сум хардкор камионџија :P

Многу време се губи на неа една тура по еден саат се вози и брзо ми здосади откако излегоа модовите за нови стази пак се заразив и ја возам сепак многу е подобра од сите останати.

Многу време се губи на неа една тура по еден саат се вози и брзо ми здосади откако излегоа модовите за нови стази пак се заразив и ја возам сепак многу е подобра од сите останати.
Преку апдејтот што ти се покажува на самата игра ги симна?

Почнав да ја играм ептен добра игрица :D...Интересна а и за опуштање у секој случај. Гледам некои апдејти ми стигаат од страна, дали да ги даунлоудирам? И ако може некоја добра радио станица, јас обично ја слушам Ливерпул Рок ФМ со актуелна музика не е лоша ама сакам нешто рок класика у тој стил, не бива да ја слушам Кети Пери а сум хардкор камионџија :P
Во фолдерот "music" каде што тие инсталирана играта можеш да се ставиш и твои песни и после кога играш истите може да ги слушаш

Кои нови стази, не сум запознаен.

Нови патеки во Австрија,Полска,Русија,Модови за оригинални знаци на камиони,ентериери,звукови како и прзина на камионот од 160 км/h.
Ако не си отворил отвори ги страниците за модови има иладници излезено многу е интересно ќе видиш.

Нови патеки во Австрија,Полска,Русија,Модови за оригинални знаци на камиони,ентериери,звукови како и прзина на камионот од 160 км/h.
Ако не си отворил отвори ги страниците за модови има иладници излезено многу е интересно ќе видиш.

Ова линковите што си ги објавил горе во нив се модовите, така, ако не се тие дај прати линк

Еве јас како си го направив камионот :icon_mrgr:

а еве едно мое мрднато возење :pos:

Бомбастичен Дрогираш

Еве некои мои видеа кои ги направив со модови кои јас ги користам ако ти се допаѓаат стави си ги и ти и сите вие останати други :icon_mrgr:

Имам и други модови кои веќе ги ставив и ќе направам во иднина повеќе видеа со модови па ќе ги ставам тука (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom