Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде некоја страна дајте ми за модови.Но незнам што е проблемот на некои модови кога ги инсталирам играта само што ке ја оклучам веднаш се гаси.:)

И кај мене е истиот проблем, затоа и се откажав од неа, повеќе не ја играм.

И кај мене е истиот проблем, затоа и се откажав од неа, повеќе не ја играм.
Имаш право.Плус тоа не е интересна со таквите камиони, мапи.Исто и јас одамна се откажав.Инече кога излезе многу ја играв:).

Има модови кои не работат :) јас играм со најдобрите модови и доста интересно е :)
Епа да треба да пробаш повеќе.Треба подобри модови.Преги пробав па некои работат,а некои не.Важно си ставив Мерцедес,Даф,Сканија...:)

За тие што не ја играте играва, не сте свесни колку опушта.(посебно со музика)Комбинирајте ја со некоја друга напета игра. Јас на пример деновиве ја играм со ФИФА. Ке изгубам некоја утакмица илии ке влезам у некоја лоша серија, ке се напиздам и си ја пуштам оваа и си возикам, ми доага као кец на десетка :D

За тие што не ја играте играва, не сте свесни колку опушта.(посебно со музика)Комбинирајте ја со некоја друга напета игра. Јас на пример деновиве ја играм со ФИФА. Ке изгубам некоја утакмица илии ке влезам у некоја лоша серија, ке се напиздам и си ја пуштам оваа и си возикам, ми доага као кец на десетка :D
Не ја играв накај два месеци.Ама повторно од вчера да ја играм.Ама стварно од сите игра само неја ја играм.Гласав за оценка 10.Сега си ставив и мои песни.Само не ми беше интерсно со камиониве и мапите.Инече супер е играта.Исто така за фифа имаш право ке те изнервира и веднаш АЛТ + Ф4 и давам.

Нешто слично и јас правам посебно играм Комбат Армс и ако изгубам некоја Кланска се враќам на Truck simulator 2 и си шибам со возење се опуштам и после правам што ќе правам и џоа нов :cool:

Да ја споредиш со еуро 1...Оваа сто пати поубава од 1.Мое мислење.Интересна е направена.Поздрав:)Само не ви докажав.Не ми се игра вака.Треба да си купам едно воланче.Така е пореална.

Да ја споредиш со еуро 1...Оваа сто пати поубава од 1.Мое мислење.Интересна е направена.Поздрав:)Само не ви докажав.Не ми се игра вака.Треба да си купам едно воланче.Така е пореална.
Јас кај братучетми ја играм со воланче и едноставно чуството е одлично :cool: Купи си и ќе правиме моабет:icon_mrgr:

Имаш добри во AMC и доста ефитни
Во АМЦ.Добро ќе проверам.Барав во сет.Немора да е Logitech G27 или Logitech G25 вазно е да е волан.Само мене ми кажаа дека најдобро е да се бират овие волани со познати марки.Genius...Баш и лагам да земам Genius.Таман за Еуро Трак Симулатор 2.:)

Pocnav da ja igram za prv pat igrata i nikako da se parkiram :) Na rikferc koa probam se sto imam naokolu gi zeam so sebe:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom