ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте некој стрим за бејзбол.

Геј реклами на паноата, лицемерно клечење на почеток на утакмицата и ужасен фудбал...ебати утакмицата, а и overall...

Epa ete ti.. 1-0. Ušte eden ili 2 gola sega kje dade Belgija do kraj na mecot.

Borussia connection

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

205446358_10161274858748066_7216464740595516087_n.jpg

Da ne ja udreshe topkata, ke beshe crven ova. Thorgan kakov shut! Ama i Rui Patricio mislam mozese za nijansa bolje da reagira.

Da ne ja udreshe topkata, ke beshe crven ova. Thorgan kakov shut! Ama i Rui Patricio mislam mozese za nijansa bolje da reagira.
Мене не ми беше ова фаулз не го удри нигде чисто на топка. Изгледаше опасно оти е од позади.

Мене не ми беше ова фаулз не го удри нигде чисто на топка. Изгледаше опасно оти е од позади.
Опасен е стартот и тоа многу, со две нозе. Да го удреше директно по нозе (без топка) ќе беше чист црвен и ќе го свиреа, дали Брих или ВАР, сеедно.

А тоа што истиот играч не доби жолт, а уште малку ќе си одеше дома со дресот на Лукаку, е друга работа.

Овие коментаториве наши дно допираат. Како е можно Роналдо и Дало да ги мешаш бе?

За голот на Белгија викаат дека Патрисио порано тргнал десно, и затоа не можел да се врати на позиција да одбрани. Аман бе слепци, knuckle ball беше шутот, ни тој што шутира не знае каква траекторија ке добие топката...

Колку лоши бекови имаат Португалциве, ми се чини дека Алиоски и Ристовски се подобри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom