ЕУРО 2020 - Група Ц (Холандија, Украина, Австрија, МАКЕДОНИЈА)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Македонија ќе се пласира во нокаут фазата како...?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Fun Fact : Кога Пандев дебитирал за А селекцијата на Македонија, минутата во Нов Зеланд траела 60 секунди. Сега, на 37 години Пандев прв пат учествува на европско првенство, минутата во Нов Зеланд сеуште е 60секунди. :vozbud:

Пандев со 37 години е најмладиот стрелец на Македонија на ЕП.

Пандев со 37 години е и најстариот стрелец на Македонија на ЕП.

Јас за четврток би играл со вистински шпиц напред, Милан Ристовски место Трајковски, плус непознаница е за Украинциве, а дечкото има осет за гол. Многу сме слаби во скок, скоро и да немаме, а гревота е при вакви техничари да ја немаме таа опција во игра. Несторовски колку и да е лош, фали многу напред.

Последно уредено:
Јас за утре би играл со вистински шпиц напред, Милан Ристовски место Трајковски, плус непознаница е за Украинциве, а дечкото има осет за гол. Многу сме слаби во скок, скоро и да немаме, а гревота е при вакви техничари да ја немаме таа опција во игра. Несторовски колку и да е лош, фали многу напред.
А оти утре ?

Тешко ќе е со овие, напалени се да ни земат 3 бода на нас...

И ние бевме напалени вчера. И?
Какви аргументи ви се овие?

Зинченко има рап песна и горе доле тоа е се што треба да знаеме за него, му ебам тоа кокошката.

Како може да е расизам пцуење на национална основа.

Освен ако ја не знам, албанците се посебна раса?!?
нашиот фудбалер реално и не е албанец туку албанизиран торбеш ??

Алиоски е чист албанец, нема торбеши во Црнилиште

Еве поминаа скоро 24 часа од почетокот на натпреварот со Австрија а мене се уште ме мачи прашањето who the fuck е Тихомир Костадинов?
Ја исто се осеќав коај ми се падна у Панини сликичка од него.

Да знае Арнаутовиќ на кого се извинува и за што арно ќе биде. Напишал не сум расист, па не е расист ама е националист. И не треба да им се извинува на Македонија и Албанија, туку ако сака нека му се извини на Алиоски оти него го опцул. Со вакво извинување само уште повеќе тоне во калта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom