ETNICA & PLEIADIANS Live @ Club COLOSSEUM - Сабота 13.02.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
SUN PRODUCTION & CLUB COLOSSEUM PRESENT:

STAY CONNECTED FESTIVAL vol.3

PART.1

ETNICA Live (Etnica Net Records) Ibiza
http://www.myspace.com/etnicaband

PLEIADIANS Live (Etnica Net Records) Ibiza
http://www.myspace.com/pleiadians

Maurizio Begotti Dj Set

Max Lanfranconi Dj Set

Residents Support:

Sun Production And Friends,

ECI & DARE - www.myspace.com/wonderlandresidents

SoundKillah

Date: 13.02.2010
Start: 23:00
End: 05:00
Place: Club Colosseum

Предпродажба од 01.02.2010 во Југотон , Чув Де Чув и Кафе пабло - 300 Денари,
Предпродажба во Куманово: 070 358 909
Предпродажба во Гостивар: cafe baby blue

STAY CONNECTED FESTIVAL vol.3
PART.2.

DARREN EMERSON

Club Colosseum
Poveke info naskoro...

Едитирано од Тончи: Флаерите додадени во првото мислење :wink:
etnicafront.jpg

etnikaback2.jpg

Етника? Во колосеум? Аман бе :)

Ако најдам екипа ќе идам ама... Колосеум? Зошто не МКЦ?

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ 99% идам...
Само да не биде ко на Глен у 4 да ми дое обезбеџење да ме бутка да си идам.:icon_lol:

Ако свират Гоа во колосеум, вратарите ќе ги избацат :icon_lol: геј хаус да, ама тренс? Ме чуди сето ова, без навреда :wink:
Добар провод.

Колосеум има најдобро озвучување. Јас не би се коцкал со озвучењето во МКЦ. Последниот пат кога таму беа Астрал само басовите се слушаа и у знак на простест цел концерт го поминавме надвор на чил стејџ.

Енивејз, ај ем соу гоинг!!!!!

Previshe predrasudi... Koloseum e najdobroto mesto za bend kako etnica... Zvuk akustika se na se sovrsheno vprochem kako i shto zasluzuvaat legendive. Ako ne zabelezavte od najavata stay connected festivalot vo ova izdanie ke se odrzi vo dva dela. Edniot del etnica a drugiot Darren Emerson. Zabavite se za lugje shto sakaat i znaat da se zabavuvaat:smir::smir:

Ај не му отварам работа на Тончи, само затоа што имам почит кон истото ми другарче, поздрав и ќе повторам имајте добар провод.

Колосеум има најдобро озвучување. Јас не би се коцкал со озвучењето во МКЦ. Последниот пат кога таму беа Астрал само басовите се слушаа и у знак на простест цел концерт го поминавме надвор на чил стејџ.

Енивејз, ај ем соу гоинг!!!!!

Previshe predrasudi... Koloseum e najdobroto mesto za bend kako etnica... Zvuk akustika se na se sovrsheno vprochem kako i shto zasluzuvaat legendive. Ako ne zabelezavte od najavata stay connected festivalot vo ova izdanie ke se odrzi vo dva dela. Edniot del etnica a drugiot Darren Emerson. Zabavite se za lugje shto sakaat i znaat da se zabavuvaat:smir::smir:

Да не се разбереме погрешно,пред се!

JBL и клубски саунд не идат заедно. За бендови,групи и слично,ДА! Али за клубска свирка(билокоја електронска музика) JBL е Shit :smir:

Звукот во Колосеум е моќен,но во никој случај најдобар!

И пак ќе повторам,зборувам објективно за JBL саунд,а не за журкава да помисли некој дека мрчам:smir:

etnicaaaaaaaaaaaa :vozbud:
минатиот пат таман се натокмив и нема за бољи времена беше работата.. и сега кога сигурно идат обавезно се иде :vozbud::vozbud::vozbud:

За секој да може да си дозволи да ги чуе легендите во живо, како гест на добра војла решивме цената на картата во предпродажба да ја намалиме и да биде 250 денари...

Предпродажба ќе има во Југотон, Чув де Чув и кафе Пабло
:smir:

Има екипа од форумчево да не идам сам?:nesum:

За секој да може да си дозволи да ги чуе легендите во живо, како гест на добра војла решивме цената на картата во предпродажба да ја намалиме и да биде 250 денари...

Предпродажба ќе има во Југотон, Чув де Чув и кафе Пабло
:smir:

Мммм... поволно, поволно :)
Idemo Rec.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom