Есма се изрезили во Амстердам

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Тиња е песната ептен. Да му скоцкаја на детево некоја љубовна, само да пееше ќе залажеше некој поен.
Останува да се надеваме на гласови од ѓупците, а тие од кај ќе најдат телефони? :D
ќе украдат?

пс на темава.... абе едно магаре у позадина да рикаше па поасално ке беше него ли оваа... брука за цела македонија по којзнае кој пат !

:pos::pos:
Превише навивам истото да се случи и на Евровизија.

барем ќе се посмееме ако ништо друго :pos:еј луѓе искрено се згазев од смеење,дај да ја пензионираме
--- надополнето: 16 април 2013 во 00:53 ---
Не памтам кога толку убаво со солзи во очите сум се насмеал......:pos::pos: Па уште од 02.48 му е пратечки вокал во позадина на Влатко....Он пее она рика дечкото не може ни неговиот дел на мира да го испее :pos::pos:

на дечкото до неа му идеше магла да фати :pos:

Песната не нит за стискавец, нит за играње!
Замислувам да ја пуштат у дискотека и прво сценарио што ми излегува е некој досаден удварач да гњави девојка пред вецето додека таа ја чека другарка и! :facepalm:

Знам ја шо е , на Есме-то наше , и има застанато ДИВО МЕСО у гркланот ... па трокира ...
--- надополнето: 16 април 2013 во 01:03 ---
Leave Esma alone !!!!!!!!!
She is good women, she loves the nature, she knows how to make cookies, she is a good mother, she loves Makedonia.....

Офкорс !!! Се молат ромите да не праат цигански работи работава а? :)

Абе циганица е Циганица џабе е кралица

Влатко е одличен пејач. Мене ми е многу жал што Есма е ваква катастрофа :D

Значи стварно немам зборови, прекрасна песна имаме и мора со нешто да ја заебеме работата! Убава е песната добар и е делот на Есма, ми се допаѓа интересна комбинација.Есма е голем уметник, никој не го оспорува тоа но после толку испади со англискиот како Џоко д фиш, Калиопи, мисс чајна и остала компанија.. размисли мајка му стара, па земи дома припремај се не иди како теле.. Ако не за Македонија, барем за себе лично.. Срамота! Сеа уште да прочитам некаде коментар како тоа англискиот не е битен со таков вокал :facepalm:
А Есма овде пее ко да се пораѓа (нек си го среди гласот, уште тоа ни фали). Влатко држи се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom