Есма се изрезили во Амстердам

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
До пред недела дена имаше кампања од многу викање и се фатил гласот.Есма е тотално непотребна у комбинација со Влатко,као вртелешката на плоштад.

Не памтам кога толку убаво со солзи во очите сум се насмеал......:pos::pos: Па уште од 02.48 му е пратечки вокал во позадина на Влатко....Он пее она рика дечкото не може ни неговиот дел на мира да го испее :pos::pos:

leleleeeeeeeeleleleleeeeee le le le leeeeeeee

trebase i ferus taman 3cata combo ke napravea

:facepalm: :pos:

Преку 20 митинзи да изодам и да пејам на секој од нив, па и да викам по преку 78 деца по дома и мене ќе ми пукне гласот. Не и замерам. Ама ај па нека и рече некој нешто. Се плашат. Ќе ги изеде.

Мама Есма, јас сум со тебе <3

Жалосно, да беше сам со ваква песна без Есминиот дел ќе беше успешен, одлично ја испеа. Екрем-кава само за митинзи нека си седи дома, бог да чува го унакажа Влатко.

Коментари од јутјуб :pos:

Есма организирала хуманитарен концерт во домот без родители. по 2 минути, дошле родителите и си ги зеле децата!

Koga ja pustam pesnava na youtube shockwave pluginot mi se rasipuva :S

Влезот за концертот во Амстердам бил бесплатен.
Излезот: 150 евра.

0:56 воздишки на годзила за време запек

:pos:

бидете среќни ако воопшто бидеме и последно место

п.с. ова намерно го прави и сигурно ќе биде исто и на евровизијата ама ич на к*р не ги ставам. подобро ќе одам големиот брат ќе си го гледам/

Коментари од јутјуб :pos:

Есма организирала хуманитарен концерт во домот без родители. по 2 минути, дошле родителите и си ги зеле децата!

Koga ja pustam pesnava na youtube shockwave pluginot mi se rasipuva :S

Влезот за концертот во Амстердам бил бесплатен.
Излезот: 150 евра.

0:56 воздишки на годзила за време запек

:pos:
Море ќути ко не ти цркна звучната :pos:

Јас мислам поголемо фијаско од ова не можиме да доживееме, дното го допревме човече :place: само жал ми е за Влатко.. детето стварно сјајна кариера му предвидував, ама после ова... од сон ќе рипа ко ќе му текнува.

Плус, преку 79 деца има по дома, пола од нив да направат некоја беља, да се развика по нив, ете, гласот ќе пукне.

Justice for mother Esma!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom