Пропалица
Мртов/а
Не ми срами никот ти па.пропалица

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми срами никот ти па.пропалица

А Моника никаде ја нема да пише![]()
Па и родителите и се неписмениАии дрска, i like u. Ти предвидувам академска диплома и убава работа, паразит.
Престанаа родителите да ви ги пишуваат есеите, па се пребацивте по форуми.

А Моника никаде ја нема да пише![]()
Вампир имаш ќерки постари од девојчево а и внуки ако не се лажам, не ти личи исто како јас да ти пишам кај што се жалиш дека ќеркати шрвенецот на генерација нали , нема работа ова она зет неписмен не знам што јас да ти реплицирам дека з ќерка ти има работа на кеј кај телевизија.можеби е на кеј кај телевизија и си го бара идентитетот.
Може ли некој да ми помогне да напише неколко реченици на тема : МОЈОТ ИДЕНТИТЕТ
Ми треба есеј, бројот на зборовите не е ограничен. Фала однапред![]()
Се викам Моника и имам 18 години.Од што сум мрзелива и со низок IQМојот идентитет е нешто за што мислев последниве 24 часа иод што немам ни „И“ од идентитет, решив некој Кајганџија да ми го позајми неговиот. Идентитет.со гордост можам да кажам дека сум горда Македонкаод ацевата раса Македоноиди.Благодарение на власта и нејзините заложби во образованието,која преку својата пропагандна машинерија целосно ми го испра мозочето (како и на мнозинството мои сонародници), сега не сум способна ни два реда да напишам, анапролет ќе матурирам.
Нешто вака?