A ти беше таа значи..хмм...dee dee напиша:Бев синоќа на Четкар и си поминав одлично.Дефинитивно местото е супер а башка и добри свирки има
НАЈДОВ.............:music3: :music3: :music3:sinook напиша:E па со среќа тогаш...
Сега имаат зајакнато обезбедување...едно 30 души има...ги тепаат сите што помислуваат на тепачка.Mad Maxx напиша:Ескејп минатото зимо беше проблем број 1 у градов.Ако успеал некој да го среди ,браво,редно време беше.
фајт фајер виз фајер.......??????? :lud:Dimitarc напиша:ги тепаат сите што помислуваат на тепачка.
редно време беше да ослободат простор за бендовите на раат да свират606 напиша:Бев синоќа и по мое мислење Escape се подобрува. Ја преместила бината и сега има супер голема бина каде може и 10 души да свират. А и овие новиве бендови кои ги пуштаат да свират (особено тие синоќа) се стварно екстра. Бев и минатата недела некој ден исто имаше некои млади дечки кои прв пат ги гледам али стварно дадоа добар рок.
Па не го знам репертоарот ама на двапати кога бев, свиреа различни друпи. Млади дечки, околу дваесетина години и стварно ми беа освежување, не со песните кои ги свиреа пошто горе доле еден те ист репертоар имаат ама имаа енергија и беа среќни на сцената. Пивото просто лизгаше. Фала богу на некој му текна да пушти нови деца да свират, преку такво од тажни фаци на сцена.dee dee напиша:редно време беше да ослободат простор за бендовите на раат да свират
а кој се сега освен Д.Н.О?