eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе може ли некој да ми дае индонезиско државјанство бидејќи утре сакам да се преселам во Индонезија...колку ИДР е еден голд???

I jas doagjam za den-dva vo Indonezija. Kolku sto svativ do sega drzavjanstvo ke mi treba za glasanje, a za rabota, treniranje, borba... nema da treba, odnosno koga ke stapnam vo drzavata mozam vednas da rabotam i dr...
Pa koga ke stignam tamu ke moze nekoj od vas da mi dade...

Ako svativ dobro do sega, vo igrava drzavi se dodavaat kjutejki (od strana na administratorite), ili se najavuva toa... Me interesira dali se znae kakvi se sansite ili do sega se sveduva samo na nasi pusti zelbi...

Alexandro VII vo igrata... dodavajte me...

За да се стави држава треба да се исполнуваат повеќе услови. Ние досега имавме еден куп петиции кој беа добро подржени. На есен рекоа ке се додавале нови држави така да ке видиме тогаш дали ке не стават или не. важно е сеа да се собираат пари и ако не стават тогаш со тие пари да си купиме болници, одбрана... итн

WE гадно ме заебаа. Заглавив во Србија сега неможам во Индонезија да се вратам. :брк:

http://www.erepublik.com/en/company/makedon-oil-186992
Ова е компанијата за која ми требаа работници! Платите се солидни ! Ако има заинтересиран нека пише ПП! Само побрзо додека не го потполнам бонусот до 10 работници!

Ова е компанијата за која ми требаа работници! Платите се солидни ! Ако има заинтересиран нека пише ПП! Само побрзо додека не го потполнам бонусот до 10 работници!
крени го IDR-то за 4 ленд скил...има многу стабилни фирми кои даваат 16 IDR за 4 ленд скил...

крени го IDR-то за 4 ленд скил...има многу стабилни фирми кои даваат 16 IDR за 4 ленд скил...

Ај види жити све колку се сега платите? Нема шанси да најдеш за 4 скил плата од 16 ИДР? Јас давам 14 ИДР, а во моментов најголемата е 14.3 ИДР , па сега рачунај!

Ај види жити све колку се сега платите? Нема шанси да најдеш за 4 скил плата од 16 ИДР? Јас давам 14 ИДР, а во моментов најголемата е 14.3 ИДР , па сега рачунај!
Не видов, денес смалиле плата...The General Manager of Monkey Mountain Mines has modified your salary from 16.5 IDR to 14 IDR.
Ај ја ќе ти се упикам...

Не видов, денес смалиле плата...The General Manager of Monkey Mountain Mines has modified your salary from 16.5 IDR to 14 IDR.
Ај ја ќе ти се упикам...
Па тоа ти викам! Паднаа нагло платите во Индонезија!
Има ли некој друг заинтересиран?

Ајде дечки работа во индонезија. Добивате платено здравствено осигурање, договор на година, смештај платен, додаток за деца, добри плати вие само изразете желба:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Јас да соберам 30 голд правам организација правам q1 фирма за оружје 8-те голд ги мењам во ќеш ги ставам во организацијата за плати и ресурси и тва.

Јас да соберам 30 голд правам организација правам q1 фирма за оружје 8-те голд ги мењам во ќеш ги ставам во организацијата за плати и ресурси и тва.
и шо фајде ке имаш од q1 фирма за оружје во која само ти работиш?

Па да во Индонезија сите со мануфактуринг сакаат да работат во q3,q4 и q5 фирми и да немаат пари за да направат баланс на велнесот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom