eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти утнат со три такви е Colonel што има утнато сега не гледам, види на аватарот и после на чинот мој... ?
Еве ги тука чиновите. Ако си Colonel тогаш треба да имаш ваков
wr-mac-6.jpg

Абе, а што е со ова WE? И дали можам да се зачленам?

Кој има ланд скил во Индонезија нека пише ПП ако сака сигурно работно место....

Абе, а што е со ова WE? И дали можам да се зачленам?
White Eagles. Организација во која има Срби, Босанци, Хрвати сега и Македонци. Ако сакаш да се зачлениш пиши му на RaleX037 ПП на еРепублик, кажи нешто имам другари кои се зачленети...:)

ShikaRyu
what does the house do for you?

Zuljo
A house gives you a place to keep your things and protects you from wild animals.

ShikaRyu
what? i new so i can be ataked be a animal?

RupeTot
You're very likely to be killed by a wild animal. I can sell you a Q5 house for 35 gold. Best protection possible.

eynetane:
I can protect you from noob-bashers. It will cost you 20 pte. No refunds, though.

Colin Sullivan:
One thing you should know about this game: Everything is Serbia. Period.

Прочитајте го разговорот погоре, се работи за ерепублик помош на форумот :pos2:

Posto sum nov... nekolku prasanja...

Koi se neutralni drzavi? Odnosno preku koja drzava da zaminam za Indonezija od kaj ciganstanava grcka. (I kako mozam sam da gledam koi se neutralni drzavi, dosega ne primetiv takva opcija...)
Koga ke kupam vtora karta verojatno vednas so dva klika ke me odnese vo Indonezija ili ke treba da dremam nekoj den vo neutralnata zemja?

Koi se neutralni drzavi? Odnosno preku koja drzava da zaminam za Indonezija od kaj ciganstanava grcka. (I kako mozam sam da gledam koi se neutralni drzavi, dosega ne primetiv takva opcija...)
Koga ke kupam vtora karta verojatno vednas so dva klika ke me odnese vo Indonezija ili ke treba da dremam nekoj den vo neutralnata zemja?

пробај прво во парагвај/уругвај па после индонезија...земи си 4 карти за секој случај... незнам точно али ја мислам од уругвај,па во индонезија одев... па единствено да видиш треба,кој со кого е во војна и да елиминираш//

Неутрална држава... Понеутрална од Швајцарија, не постои, но таа ја снема пред неколку недели, така да ти препорачувам да киднеш накај Јужна Америка, Бразил, Боливија, Колумбија, во некоја од тие земји, па оттаму, таму каде што сакаш. Инаку нема потреба од дремење, можеш одма да си се преселиш пак. Само имај на ум дека со секое патување губиш wellness поени, а ако си нов играч, тогаш подзабави малце со тоа... Доколку имаш потреба од wellness подароци, извести нè, има доста кои со задоволство им помагаат на новите играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom