П
Паган-др
Гостин
Еве ги тука чиновите. Ако си Colonel тогаш треба да имаш ваковОти утнат со три такви е Colonel што има утнато сега не гледам, види на аватарот и после на чинот мој... ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ги тука чиновите. Ако си Colonel тогаш треба да имаш ваковОти утнат со три такви е Colonel што има утнато сега не гледам, види на аватарот и после на чинот мој... ?
White Eagles. Организација во која има Срби, Босанци, Хрвати сега и Македонци. Ако сакаш да се зачлениш пиши му на RaleX037 ПП на еРепублик, кажи нешто имам другари кои се зачленети...Абе, а што е со ова WE? И дали можам да се зачленам?
плата?Кој има ланд скил во Индонезија нека пише ПП ако сака сигурно работно место....
100 ирд.плата?
А кој се наши конгресмени во Бугарија? нека одобраат cidizenship![]()
Posto sum nov... nekolku prasanja...
Koi se neutralni drzavi? Odnosno preku koja drzava da zaminam za Indonezija od kaj ciganstanava grcka. (I kako mozam sam da gledam koi se neutralni drzavi, dosega ne primetiv takva opcija...)
Koga ke kupam vtora karta verojatno vednas so dva klika ke me odnese vo Indonezija ili ke treba da dremam nekoj den vo neutralnata zemja?
Posto sum nov... nekolku prasanja...
Koi se neutralni drzavi? Odnosno preku koja drzava da zaminam za Indonezija od kaj ciganstanava grcka. (I kako mozam sam da gledam koi se neutralni drzavi, dosega ne primetiv takva opcija...)
Koga ke kupam vtora karta verojatno vednas so dva klika ke me odnese vo Indonezija ili ke treba da dremam nekoj den vo neutralnata zemja?
Кој има ланд скил во Индонезија нека пише ПП ако сака сигурно работно место....
Имамм 3.43,а колку треба??Кој има ланд скил во Индонезија нека пише ПП ако сака сигурно работно место....