Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За пофалба е иницијатива на фејсбук, секој ден гледам се повеќе со македонски аватари како и македонски имиња нови регистрирани ако видете таков, пишете му да се придружи на форумов и секако кажете во кој дел е темава веќе на 2-3 им пишав и гледам се регистрирале 2-3 во Грција и 2-3 во Бугарија и тоа во Варна каде што има Q1 болница треба што побргу да ги иселиме.
Индонезија - ЈаваЈас сум вселен у грција и кажете кај сме највеќе да се преселам.:salut:
Јас сум вселен у грција и кажете кај сме највеќе да се преселам.:salut:
Шо треба да се среди? И на која мапа?Калинград, Русија моментално имаат супер плати.
@ statusQuO
Можеш ти да ја средиш мапата ако имаш време секако
![]()
Western Region, Povardarie, Eastern Region. Така е и во РЛ како што учев географија. Источниот дел ке биде најбогат со ленд на пример а Повардарие со manufacturing додека Западниот да има баланс меѓу тие 2.
Пак не сфаќам што треба да се среди со мапата...:ЅЕве оваа..
Пак не сфаќам што треба да се среди со мапата...:Ѕ
Пак не сфаќам што треба да се среди со мапата...:Ѕ
Индонезија - Јава
Од сите земји Грција ја најде?
Мислев може револуција да кренам![]()
Мислев може револуција да кренам![]()
Знам,Касно дознавНеможеш да кренеш зошто Грците немаат окупирано ниеден регион само ги имаат нивните оригинални, исто така за да покренеш ослободителна војна ти е потребни злато.
Префрлам се побрзо од тамо ако немаш пари за карта ќе ти набавиме ние!