eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неколку пати се решавав да ја почнам играва да ја играм пошо интересна ми гледаше ама на неколку пати се откажав ко видов дек ја немат Макеонија...и ево ако ја почнам под која држава да почнам??? Под кои држави играте вие?

Неколку пати се решавав да ја почнам играва да ја играм пошо интересна ми гледаше ама на неколку пати се откажав ко видов дек ја немат Макеонија...и ево ако ја почнам под која држава да почнам??? Под кои држави играте вие?

Kalingrad, Russia и регистрирај се преку линков http://www.erepublik.com/en/referrer/Martin+Davitkovski да земам 5 злато кога ќе стигнеш 6-ти левел .. ти ништо не губиш секако и тебе ти стига на 6-ти 5 злато.

Индонезија, Турција, Русија, Унгарија!
Јас сум во Бугарија можеш и таму!

Само не оди во Бугарија и Турција имаат слаба економија и платите се за никаде.

Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia – 5 гласа
South-West Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia - 1 глас

Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia – 6 гласа

Само да го образложам мојот предлог за Југо-Западна Македонија!
Битола на пример во никој случај не може да е во Западна Македонија! Затоа го ставив она Југо! Што нема врска со факинг Yugo-славија да не се збуни некој хахаха :)
Плус тоа некако алергичен сум на она ЗАПАДНА Македонија а вие претпоставете зошто!

Како не сфаќаш дека е смешно да имаме Регион со две имиња Југо-Западен , сите имаат со по 1 име пр. Источен, Западен , Јужен ,Северен само ние различно....а и аргументот тие многу слаб.... Алергичен сум на Западна....:pos2::pos2:

Предлагам предлогот на Иван Македонски да биде избришан од официјалното ливче зашто не е во практика во играта и плус не е поткрепено со добри аргументи за да биде прифатен...

Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia – 6 гласа

Јас мојот глас ако може да го обновам да гласам одново ?

Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia – 7 гласа

Глуп е вториов предлог

гласот од Ален е 7-ми, тогаш гласот од Александар 1000 е 8-ми.

значи моментално:

Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia – 8 гласа

Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia – 9 гласа

шо е со предлогов бе ало ??:pos:
ае и ја ќе барам регион Драчево шо ќе се вика,High Кромид Region:tapp:

Нема ли да оди на "Delete" предлогот за South-West Macedonia ?
Ако е така треба да биде ставен и предлогот DracevoTheCity колку и да е смешен ако одиме по таа логика:tapp:

Добро готово сега нека стои, секако нема шанси да биде изгласан освен ако не почне организирано да се гласа за нешто што правилно не треба, и што ако пишува Western Macedonia случајно да не ќе ја заземат пример Албанија како прво они во играта дали имаат 5-6 играчи како второ сигурно ќе ја додадат и да има повеќе играчи најмалку 5-6 месеци после нас, ние ќе бидеме светлосни години пред нив и сигурно нема да ги примат во Peace зошто србите се таму, така да уживајте :)

Ако знае некој да работи со фотошоп нека ги вметне имињата на мапата со три региони.

Добро готово сега нека стои, секако нема шанси да биде изгласан освен ако не почне организирано да се гласа за нешто што правилно не треба, и што ако пишува Western Macedonia случајно да не ќе ја заземат пример Албанија како прво они во играта дали имаат 5-6 играчи како второ сигурно ќе ја додадат и да има повеќе играчи најмалку 5-6 месеци после нас, ние ќе бидеме светлосни години пред нив и сигурно нема да ги примат во Peace зошто србите се таму, така да уживајте :)

Ако знае некој да работи со фотошоп нека ги вметне имињата на мапата со три региони.

Тие ќе не молат нас да им бидеме сојузници бидејќи сигурно србите ќе сакаат да ги збришат, ние тогаш ќе бидеме многу појаки од Албанија па ќе правиме стратегија како ќе биде најдобро , а Вестерн Македонија нема никаква врска со Албанија тоа е Македонски дел...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom