eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
3 региони - 17 гласа
4 региони - 3 гласа

Со мојот глас:

3 региони - 18 гласа
4 региони - 3 гласа
Источна, Западна и Повардарие.

3 региони 18 гласа
4 региони 4 гласа

и тоа со мапата број 3 што ја предложи ајсшутер!
имињата ги предложив!

гласам за 4 региони

југоисточен, југозападен, североисточен и северозападен

А продава ли некој куќа со една ѕвезда и колку пари би можел да си најдам некоја евтинка?

Јас сум за 4 и ако може да си кажете кој под кој ник е за полесно здружување
Citizen Makedon, мило ми е!

моментален резултат

3 региони - 18 гласа
4 региони - 06 гласа

(гласањето трае до Сабота 22 Август 2009 17:54 саатот. тие што нема да гласаат се смета дека им е сеедно дали 3 или 4)

п.с за имиња сега не се гласа нит се предложуваат....дека прво ќе гласаме за предлози тие 8 региони официјални на Република Македонија што ги користи заводот за статистика како ќе ги споиме па за имињата на крај. Ако се биде во ред за 60 часа ќе ја имаме картата на eMacedonia и Ајсшутер (дека рече дека е во контакт со админите) ќе им ја прати заедно со другите податоци. Ако има правда ЗАСЛУЖУВАМЕ да не стават во наредното проширување...:vozbud::aplauz::oeoeoe::je::violent1:

Конечно решив да се регистрирам.Која држава да ја одберам?

Конечно 19-ти левел и 9 стр.По 83 дмг. ги мавам со 90+ велнес и q1 оружје.

п.с за имиња сега не се гласа нит се предложуваат....дека прво ќе гласаме за предлози тие 8 региони официјални на Република Македонија што ги користи заводот за статистика како ќе ги споиме па за имињата на крај. Ако се биде во ред за 60 часа ќе ја имаме картата на eMacedonia и Ајсшутер (дека рече дека е во контакт со админите) ќе им ја прати заедно со другите податоци. Ако има правда ЗАСЛУЖУВАМЕ да не стават во наредното проширување...:vozbud::aplauz::oeoeoe::je::violent1:

Абе нема да може така сега рековме ако ја бирате картата со трите региони ќе бидат имиња на регионите Povardariе, Eastern и Western Macedonia и готово ај не комплицирајте само.

Абе нема да може така сега рековме ако ја бирате картата со трите региони ќе бидат имиња на регионите Povardariе, Eastern и Western Macedonia и готово ај не комплицирајте само.

Во тој случај, нели е подобро да биде Vardar Region или само Vardar или Vardar Basin, ако веќе е на англиски? :smir:

Во тој случај, нели е подобро да биде Vardar Region или само Vardar, ако веќе е на англиски?

Мене глупо ми изгледа само Вардар незнам најдобро е комбинација од македонско и англиски како хрватите па и србите.

- Хрватска
Central Croatia
Istria and Kvarner
Lika and Gorski Kotar
North Dalmatia
Northwest Croatia
Slavonia
South Dalmatia

- Србија
Belgrade
Eastern Serbia
Raska
Southern Serbia
Sumadija
Vojvodina
Western Serbia

друже, да го поминеме ова регуларно со гласање, да не биде после плачење ја мислев вака ја не се слагам. пошто како ќе гласаме така после ќе биде. за имињата ај некако еве гледам и отпосле админот на барање ги променува ама за бројот, готово, амин толку ќе бидат..

бтв, како комуницираш со админот? ПП или регуларно со тикети? дека и на мене пред 3 дена ми стигна истото ..тоа на сите истото им го праќаат..не одвојуваат ни 3 минути и после 10 дена ти испраќаат одговор..

Мене глупо ми изгледа само Вардар незнам најдобро е комбинација од македонско и англиски како хрватите па и србите.

Ајс, глупо не глупо, ќе одлучиме на гласање...само така после нема лутење.

Ако се сложуваш со тие 3 региони ќе си бидат тие регионите, како што знам во Македонија нема регион Вардар дај не претерувајте сега ако е за така за 1 ден ќе соберам тука 20 играчи ќе креираат нови акаунти и ќе ви правам заебанции така испаѓа ако се согласувате со 3 региони ќе бидат тие .. инаку преку тикети го прашав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom