eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
restart

you may want to delete this account & make a new citizen in a new country. your wellness is very low, Unless you can get alot of friends to gift you above 50 wellness, your pretty screwed. A good country to start in is Kaliningrad Russia,Java Indonesia,Penninsular Malaysia,or eFrance.
Since they all have wars.

Ми стигна ваква порака од АДМИН!
ШТО ДА ПРАВАМ ДА ГО БРИШАМ ЛИ АКАУНТОТ И ЈОВО НАНОВО ИЛИ???
Дали ќе ме откријат ако имам 2 акаунта?
ШТО ДА

restart

you may want to delete this account & make a new citizen in a new country. your wellness is very low, Unless you can get alot of friends to gift you above 50 wellness, your pretty screwed. A good country to start in is Kaliningrad Russia,Java Indonesia,Penninsular Malaysia,or eFrance.
Since they all have wars.

Ми стигна ваква порака од АДМИН!
ШТО ДА ПРАВАМ ДА ГО БРИШАМ ЛИ АКАУНТОТ И ЈОВО НАНОВО ИЛИ???
Дали ќе ме откријат ако имам 2 акаунта?
ШТО ДА
Ја прочита пораката?Ти кажува дека имаш многу низок wellness и дека би требало да почнеш од почеток или да ти праќаат гифтови.

Изгледа јас сум првиот генерал, освен ако го сметате сеуште Boyan за нашинец. :icon_lol:

Изгледа јас сум првиот генерал, освен ако го сметате сеуште Boyan за нашинец. :icon_lol:

Ај честито :smir:

Случајно открив дека човек кој е милионер или милијардер во вистински живот ја игра играва и троши илјадници долари на играва :vozbud:

Ми треба одговор(сигурен!)

Ако му пратам на некој 5 гифта секој со квалитет 2

- кога ги искористува човечето?
- дали ќе ги искористи човечето сите 5 одеднаш?
- ако да, значи велнесот ќе му се зголеми за 10, така?
- колку експириенс добива тој што ги дава подароците?

Случајно открив дека човек кој е милионер или милијардер во вистински живот ја игра играва и троши илјадници долари на играва :vozbud:

кој е тој во RL? i никот...:wink:

:wink:
1.Кога му ги даваш.
2.Да.
3.Да.
4.Мислам дека не добива експириенс не сум сигурен.

кој е тој во RL? i никот...:wink:

Ги искористува веднаш, доколку може да ги прими (пример, ако има 97 wellness, а ти му испратиш два подароци од по 2 поени, тогаш тој само еден ќе може да прими, пошто - нели, не може човек повеќе од 100 поени да има).
Experience поени не добива никакви, ни тој што подарува, ни тој што прима подароци.

Ги искористува веднаш, доколку може да ги прими

ама му пратив 2 гифта (за проба) секој со квалитет 1 и уште му стои велнесот 27.
да не треба да кликне некаде.

за останатото ок:smir:

ама му пратив 2 гифта (за проба) секој со квалитет 1 и уште му стои велнесот 27.

Пробај уште еден испрати му, за секој случај. Ако не бидне ништо, исконтактирај некој админ, може се работи за некој нов bug, иако не ми се верува дека до тоа.

Автоматски човекот си ги зема гифтовите т.е. му се накачува велнесот.

Автоматски човекот си ги зема гифтовите т.е. му се накачува велнесот.

значи пак некој нов bug :uvo: .... а да не пробав ќе му ги пратев 10 одеднаш за џабе...:nesum:
edit:
моја грешка...:kesa:
му ги донирав ... не е bug

Јас мислам дека ако за скоро не ја стават македонија треба сите да ја напушиме играта .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom