eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барам да ми се врати голдот за Државната компаинија Веднаш не сум принуден на терор поради нешто што не е Коректно -- ВЕДНАШ!:pipi:

прво дај отказ.

отказ не мора да даваш дека преселбата е во рамките на иста држава

Кликнете „Vote“ обавезно, и постирајте го ова барем 2 пати на денот во тоа што е десно и кликнете Shout ! Постирајте го линкот од весникот да направиме барем 300+ гласови да видат што повеќе луѓе !

http://www.erepublik.com/en/article/country-macedonia-892309/1/20

утре мислам дека ќе излезе написов и во интернационални вести

хехе
BOYAN напишал вчера на профилот - "Првиот Македонски Генерал"
а денека пак кренал 20 левел.
ова се е добро само уште да е Македонец !

Прочитав тоа ама нема некој цврст аргумент, се се претпоставки.

А за тоа дека не давал пари, мене а и колку што прочитав на неколкумина други има кажал дека не дава за заеми и сл работи, ама ќе ги донира во изградбата на инфраструктура во Македонија. Е сеа не да го бранам чисто ме интересираше, сепак времето ќе покаже. Позз :smir:
Еден од креаторите е член на бугарската армија.Зборува бугарски 10 пати подобро од македонски.Донира пари на БГ армија.Не не подржа кога пробавме да правиме наша армија.На „официјалниот“ македонски Емкд. форум дозволи бугарин од БГ армија и негов пријател (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1196922).

отворив блог за eRepublik.
http://erepublik.blog.com.mk/

написот за Македонија влезе во првите 5 интернационални вести

и сега масовно се потпишуваат на онаа петиција избивме на 2 место

http://erepublik.ws/suggest/country-macedonia-26

еве нешто интересно за нас

11. How about the countries that do not exist right now?[FONT=&quot]
Any new country appearing on the map will automatically accept citizenship requests, until the first Congress is elected. After that, only new citizens registering in the game will receive their citizenship automatically.[/FONT]

Another modifications that might interest you: the new countries to be added in eRepublik will receive only national currency and no GOLD, and also their protections against attacks has been extended from 45 days to 60 days. So, no GOLD for new countries and no attacks allowed in the first 60 days.[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

Абе, дај ајде да работиме у фирмата... За кој (тииит) ја отворавме? само филип работи, нема смисла ... официјалната плата ќе биде 1.2 IDR, а останатата по договор со ален, дали пари, оружје(од снабдувач)...
Поздрав :)

Temporary suspension(1 Day) You receieved 1 forfeit points

You have not respected the 3rd eRepublik Citizen Law.​
3.1 No vulgarity, insults, spam, or advertising for external products or services are allowed.​
---
The above decision has been taken as a result of your following statement:
"To all faggots(sorry i mean greeks and their suporters) What's the meaning of FYROM, do you know? former yugoslav republic of MACEDONIA, right? In this game yugoslavia never existed so we can't be called fyrom. So our state name will be Republic of Macedonia.
In real life Gays, i mean greeks have some part of macedonia but their not macedonians. Yes they are right about that at that teritory live Macedonians but they are minority. Gays, sorry i mean greeks can't speak macedonian language and they can't be Macedonians. I know that we are you idols and you want our name so badly, but im sorry you must be born with this gift.

For end:
Why Philip II has conquared helenic towns?
To theach them that they can do sex with females to..."

Congratulaations, now you have a day in which you can think of appropriate language in comments.
regards,
the eRepublik Team

Леле педериве ме казнаа и им напишав жалба:
why are you suspending me only, read all coments they call us fyromians. That is very insulting. I want to suspend all who call us Fyromians or vardarsians

Сеа сите бунете се ако не нерече некој фиромијанс и барајте да биде суспензиран

Не се карај, не пцуј, немаш ќаре од тоа освен бан. Пријавувај ги и ти нив.

Да не знае некој когај ќе бидат ставени нови држави?

Овој месец и пол бев полуактивен и ако може некој да ми даде најнова мапа од светот и да ми каже до каде е со еМакедонија.

Овој месец и пол бев полуактивен и ако може некој да ми даде најнова мапа од светот и да ми каже до каде е со еМакедонија.

Повели.

А еМакедонија... ќе добиеме, некогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom