eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас работам кај унгарската компанија на бурак.Со 5.88 скил земам 18 хуф:vozbud:

Ја у кој круг сум? А?
Лееееј, а баш сакав да донирам во трежри некој златник, ама ален ми кажа за бојан... Јас кога зборев дека треба да си направиме неофицијална влада, само двајца се согласија. НИКОГАШ НЕ СЕ ОСТАВА ЦЕЛА ОРГАНИЗАЦИЈА на еден двајца. Ајде сега да напрајме една влада, која ќе дејствува исто како и официјалната македонска влада, и сите би требало да се придржуваат иако немаме држава. Сепак ќе почекам да пројдат изборите, затоа што има неколку плана на мартин и ален, па ќе видиме....
Потребна е веднаш нова влада, партијата во турција уште не се распаднала, ебати организацијата...

:salut:

да се пофалам малце ја............19ти левел фатив денескаааа:je::je:
да ми се множат ај:pos:

Oд денес продолжувам да играм.
Бев на одмор,немав нет.....
:toe:

Луѓе дајте направете артикли во весниците ако сакате да ни ја дадат Македонија. На 4 место паднавме од второ.

Луѓе дајте направете артикли во весниците ако сакате да ни ја дадат Македонија. На 4 место паднавме од второ.

каде тоа?

бтв, грк ли е претседател на турција?! :nerv::uvo:
самата грција има повеќе еЖители од турција ја не знам зашто не влагаат во Peace
ние што сме во Индонезија не можеме да се бориме да не знае човек кај да се бори све некои глупи битки треба против UK и USA да се борам.....
вака ако продолжи Турција цела ќе ја освојат:uvo:

Дај пуштајте по весници дa гласаат за нас.

гласав, само и онака тоа не е официјален сајт... или е?

а грциве се досадни бог да чува и да брани.. и во обична игра човек да не може да избега од нив

ставајте факти од википедија 125 земји и слично и не се расправајте со нив...
да поминат избориве во Индонезија и се преселувам во Турција не го бива вака:uvo:

пишете им на турциве вие што одржувате контакти со нив може да се добијат многу гласови

бтв, им пишав на админите пред 2-3 дена да ја стават Македонија набројав основни факти број на активни играчи и сл. па досаѓајте им и вие од време на време
мислам дека тоа што не нема на PayPal е најголемиот проблем ама сега што да се прави мора да им се досаѓа.....

праќав писма на претседатели на држави и на партии да гласаат на линкот па барем секој петти да го стави линкот во shout ...

ако ништо друго еГаздата ќе гласа или не му работам појќе :pos:

бтв, Ален, ти гласаат на весникот ама на линкот не....

Во последно време добивам многу пораки претежно од поновите членови со прашања кон мене зашто индонезијците не се борат во Македонија, викај ги индонезијците инаку ќе ја изгубиме Турција, викај нека гласаат за македонија и сл...
Сакам да ви кажам дека немаме толкава влијание во Индонезија колку што мислите дека имаме... Пријателски односи со велесила не се градат со одвреме-навреме напишано по некој артикл демек еве сме тука и навистина сме тука али како да не нема...
Поради тоа дојдов до идеја да направиме индо-македонска партија во Индонезија која ќе работи за зближување на Индо-македонските односи и интереси...
Веќе е покрената оваа иницијатива со неколку членови ме интересира дали сте за или против, нема да навлегувам сега во детаљи доколку биде одобрена идејава ќе ви го кажам планот!

Во последно време добивам многу пораки претежно од поновите членови со прашања кон мене зашто индонезијците не се борат во Македонија, викај ги индонезијците инаку ќе ја изгубиме Турција, викај нека гласаат за македонија и сл...
Сакам да ви кажам дека немаме толкава влијание во Индонезија колку што мислите дека имаме... Пријателски односи со велесила не се градат со одвреме-навреме напишано по некој артикл демек еве сме тука и навистина сме тука али како да не нема...
Поради тоа дојдов до идеја да направиме индо-македонска партија во Индонезија која ќе работи за зближување на Индо-македонските односи и интереси...
Веќе е покрената оваа иницијатива со неколку членови ме интересира дали сте за или против, нема да навлегувам сега во детаљи доколку биде одобрена идејава ќе ви го кажам планот!

Индонезија е голема земја со многу жители. Иако сме доста Македонци таму сепак тешко е да имаме некои влијание.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom