Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас работам кај унгарската компанија на бурак.Со 5.88 скил земам 18 хуф![]()

:salut:

Луѓе дајте направете артикли во весниците ако сакате да ни ја дадат Македонија. На 4 место паднавме од второ.
Тука.каде тоа?

Повик до Индонезијците да ја подржат Македонија...
http://www.erepublik.com/en/article/vote-for-emacedonia1-890509/1/20

Во последно време добивам многу пораки претежно од поновите членови со прашања кон мене зашто индонезијците не се борат во Македонија, викај ги индонезијците инаку ќе ја изгубиме Турција, викај нека гласаат за македонија и сл...
Сакам да ви кажам дека немаме толкава влијание во Индонезија колку што мислите дека имаме... Пријателски односи со велесила не се градат со одвреме-навреме напишано по некој артикл демек еве сме тука и навистина сме тука али како да не нема...
Поради тоа дојдов до идеја да направиме индо-македонска партија во Индонезија која ќе работи за зближување на Индо-македонските односи и интереси...
Веќе е покрената оваа иницијатива со неколку членови ме интересира дали сте за или против, нема да навлегувам сега во детаљи доколку биде одобрена идејава ќе ви го кажам планот!