eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еххехех...нема везе тоа...еден ден ако пропуштиш и готово...се дешава...за за 3-4 дена ке земам и 3 хард воркер... дека дава 5 голд иначе не се замарам...
Па и мене за голдот ми е ама види. Еднаш неможев да работам ради тоа багот во Јава што беше, а ми требаа уште 2 дена. После пак уште 5-6 дена ми требаа на одмор бев тогаш ССС-Столица неможел да го уклучи имал нешто работа. Ете ти ги 10 голд. :)

Па и мене за голдот ми е ама види. Еднаш неможев да работам ради тоа багот во Јава што беше, а ми требаа уште 2 дена. После пак уште 5-6 дена ми требаа на одмор бев тогаш ССС-Столица неможел да го уклучи имал нешто работа. Ете ти ги 10 голд. :)

цццц...за ден два...лелеле...а еден другар па, почетник...и работел работел,и уште 5-6 дена му останале..и фирмата немала да му плати и неможел да работи...и така 2-3 дена без работа...и после ми кажа...али касно....

Ако имаш организација и ацоунт и се првин укл на акоунтот а потоа на организацијата дали ке те банираат ако се уклучеш од исти ип адресите???

Ако имаш организација и ацоунт и се првин укл на акоунтот а потоа на организацијата дали ке те банираат ако се уклучеш од исти ип адресите???
не може да те банираат,пошо пишуе тамо кај организацијата на кој чоек му припаѓа,едино ако пуштиш друг акаунт па да те банираат

Ален дај на мене државјанство во Индонезија и треба ли да аплицирам или немора?

Ален дај на мене државјанство во Индонезија и треба ли да аплицирам или немора?

Треба да аплицираш, а после јас ќе ја потврдам апликацијата кога ќе ја видам:salut:

Треба да аплицираш, а после јас ќе ја потврдам апликацијата кога ќе ја видам:salut:
Па најмалку 50 букви треба да напишам упм ај сега ќе пуштам апликација.

конечно стигнав до 15 левел...сеа уште 3 дена ми требаат да го добијам првиот хар воркер медал :vozbud:

ja uste 14-13 dena go dobivam 4 Hard Worker Medal...ima vreme seuste :)

Па најмалку 50 букви треба да напишам упм ај сега ќе пуштам апликација.

Најдобра апликација имаше...:pos2::pos2:
Иначе потрдено, имаш индонезиско државјанство..

ја на акаунтот се укчучувам од Опера а на организацијата од ИЕ... истовремено некогаш...

Дечки што биде со видеото за ере. ако правиме македонска армија(единица) да се викаме волци(Macedonian Wolves) да има логика малце како во RL:salut:

Дечки што биде со видеото за ере. ако правиме македонска армија(единица) да се викаме волци(Macedonian Wolves) да има логика малце како во RL:salut:

а кој ке ја финансира единицата???пари за оружје??? кога ке треба да се брани државата со ку5 ке треба... прво држава да добиеме... иначе добра идеја, така може да се вика...

Направивме армија пред месец два и ништо не бидна сонеа.Немаше кој да ја финансира а пари не даваа од страна на мацедониан трежри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom