eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Грците сакаат војна ? - Епа еве :vozbud:

dddddwjw.jpg

Браво, Тепајте се сите што сте во Турција.... Ама ова ми изгледа како импосибл мисион Турција сама против Грција и 9 алијанси:jaj:

Браво, Тепајте се сите што сте во Турција.... Ама ова ми изгледа како импосибл мисион Турција сама против Грција и 9 алијанси:jaj:

Тешко дека ќе победиме ама барем ќе трошат другите тука штета, плус не се знае лазократите ако нападнат ќе го срушат ѕидот одма сега што е направен околу 80.000 иначе дај најдете го аватарот на TonInter на поголемо ако можете..

Тешко дека ќе победиме ама барем ќе трошат другите тука штета, плус не се знае лазократите ако нападнат ќе го срушат ѕидот одма сега што е направен околу 80.000 иначе дај најдете го аватарот на TonInter на поголемо ако можете..

Или може е ова само за да се привлече вниманието на грците да се борат, за да ги обраниме териториите каде што има моментално востанија... па после вистински да се нападне...
И да... мислам дека турциве склучија некои пактови со Индонезија, Иран и во тек е со Бразил така да кога ќе се активираат тие...:pos2::pos2:

Ален, прати ми Индонезиско државјанство и кажи ми како да се преселам од Хрватска во Индонезија (непријателски земји се)

Ален, прати ми Индонезиско државјанство и кажи ми како да се преселам од Хрватска во Индонезија (непријателски земји се)

Треба да појдеш во некоа неутрална земја па после од тамо во Индонезија...
За државјанство треба прво да аплицираш... Откако ќе аплицираш кажи ми ќе ти го потврдам!

What the fuck? :pos:
Не ставајте туѓи женски на аватар, не е пристојно тоа. :icon_lol:

Еве посоодветен аватар:
MKDER.jpg

Се кандидирав за претседател на партијата што е во Турција.

^
Ме заебаваш за ова погоре или ? :)

добро, кажи некоја неутрална земја ..уште не ги знам земјиве која од каде е..

ај одобри :helou:

му го вратив билетот на tonchie.
позз :wink:

Некој Ензо Ферари ми го хакнал профилот и сега шо да правам??

Дали некој знае шо се дешава со macedonian treasury? И зошто не сакаат да дадат пари за македонска армија?? или не финансираат некој компанија која ке работи и ке заработува повеќе. Посекако компанијата може да се продаде во секој момент...

кој е "благајникот" на macedonian treasury т.е кој ги менаџира парите знае некој? и за која цел се собрани парите?

Кој сака чит шо стварно работи нека пише на профил

eRepublik Suggest
Што сакате да видите ново во eRepublik? Гласајте, дискутирајте!

Има предлог за додавање на Македонија, гласајте

http://erepublik.ws/suggest/26

многу скапо некако оружјево во индонезија.. 1 парче q5 оружје е 1.15 gold

ја се борам без оружје и правам од 5-7 во секоја борба :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom