eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се бараат донатори истовремено и работници за креирање на Македонска компанија која ќе дава највисоки плати во Индонезија!
Еве накратко за што станува збор:

Филип 2, даде идеја да се купи/оформи ку3 фирма за железо, која ќе ни дава повеќе пари(нема да работи за профит, туку за работниците) од просечната плата што е на пазарот. Таа воедно ќе биде и државна фирма бидејќи е од заеднички пари. Сите што сакаат да работат треба да донираат злато за нејзино купување/формирање/надоградување.

а за подетални информации прочитајте тука:http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=3&t=96&start=90

Само што ќар ќе имате освен еден пола злато на ден што ќе го зимате ништо повеќе, додека ги исплатите парите ..

Првен знаеш да раководиш со компанија ?
- Каде ќе ја правиш ?
- За што ќе биде ?
- Како да знам дека ќе ми ги вратиш парите ?

Znam da rakovodam so kompanija ke bide za hrana i ke bide vo high grein region mediterian coast of turkey:helou:

Сите што имаат 4, 5, Land skill а сакаат добро работно место нека пишат ПП ќе им кажам колку плата, важно поголема од Индонезија е сигурно.

А сега ако правиме наша држава како ќе се преселиме во неа со друго државјанство?

А сега ако правиме наша држава како ќе се преселиме во неа со друго државјанство?

11. How about the countries that do not exist right now?
Any new country appearing on the map will automatically accept citizenship requests, until the first Congress is elected. After that, only new citizens registering in the game will receive their citizenship automatically.

Значи аплицираш и обавезно добиваш на почетокот автоматски, после тоа конгресот ќе мора да одобрува значи уште првиот месец ќе треба да ја браниме од ТО би требало да помогнат турците, лазократите и србите оти е можно да направат грците ТО, исто така во државната каса ќе нема злато за да се избегнат можните ТО за земање на злато.

Сите што имаат 4, 5, Land skill а сакаат добро работно место нека пишат ПП ќе им кажам колку плата, важно поголема од Индонезија е сигурно.

А ти каде си?

А ти каде си?

Јас сум во Турција, конгресмен сум затоа не можам да заминам, кога ќе завршам ќе одам и јас да работам. Инаку за работа во компанија Q3 за железо, Бразил.

Бразил :) Има компанија таму плата 15 со такси 13 а еден голд е 32:)

И повеќе ќе биде, нека пишат пп солидна плата има .. за 5 скил повеќе од пола злато на ден има сигурно.

Јас сум во Турција, конгресмен сум затоа не можам да заминам, кога ќе завршам ќе одам и јас да работам. Инаку за работа во компанија Q3 за железо, Бразил.

И повеќе ќе биде, нека пишат пп солидна плата има .. за 5 скил повеќе од пола злато на ден има сигурно.
Ја сум 5+ имам 13 :)

Ја сум 5+ имам 13 :)

Епа во Индонезија работеше за 11/12 затоа ти реков подобро дојди, и силата цело време ја мењаваш може работиш ти со 90+ ама кога не е цело време иста прави помала продуктивност, инаку гледам да ја направам Q4 после ќе биде супер.

Епа во Индонезија работеше за 11/12 затоа ти реков подобро дојди, и силата цело време ја мењаваш може работиш ти со 90+ ама кога не е цело време иста прави помала продуктивност, инаку гледам да ја направам Q4 после ќе биде супер.
Работам со 80+ од утре со 90 + само сабота недела нема да работам не сум тука а од пон. брат ми ке игра :uvo:

луѓе ме немаше 1-2 недели
гледам има ногу нови работи
може ли некој да ми објасне што се случуваше во последниве 2 недели накратко
ве молам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom