eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
се спукаа Јапонија и Индонезија...

политика е во прашање не е дека сакаат Јапонија да ја освојот сакаат да стигнат до САД :salut:

Закон. Интересно. Муахахаха.

Иначе Капетан станав.

:pos2::pos2: да кажам ја...видов,па да кажам..можеби некој нема да види, па зашто да не се бори...

иначе земав 2 хард воркер медал,пред некој ден станав капетан...

сеа и јас ќе скокнам од кај индонезија мамата нивна јапонска:nerv:

сеа и јас ќе скокнам од кај индонезија мамата нивна јапонска:nerv:

аууу немој...ти ако скокнеш со 7 демиџ партал ке напрајш:pos2::pos2:ѓ

него, кај има мапа да видам??карта на еРепублик светов???

Следниот испад ќе резултира со бан од тема, ако не и од форум. Припазете на речниците. Расправии лични, по приватни пораки. Нема потреба оваа тема, или било која друга да се претвори во мегдан.

Потребни се 7-8 играчи кои имаат 6+ левел, нека се пријават кајмене по приватна порака да им кажам за што се работи.

Потребни се 7-8 играчи кои имаат 6+ левел, нека се пријават кајмене по приватна порака да им кажам за што се работи.
Не ти се потребни толку, може и ич нема да ти бидат потребни!

Не ти се потребни толку, може и ич нема да ти бидат потребни!

Може и без ништо на крај да останаме, подобро нека има отколку да нема.. не мислам после на денот на изборите да собирам луѓе (па повеќето гласале итн) ако кон крајот на 14-ти се кандидира уште еден (а сигурно ќе има) што е сегашниот претседател!

кај да се преселам :) кај е јака дијаспората :salut:

според мои пресметки, со секое појако оружје од во севкупен резултат прашј 30 демиџ повеќе...со ист чин,велнес а различно оружје рачунав на демиџ калкулатор...

ако со q1=200damage q2=235 q3=260 q4=298 q5=327damage... се е израчунато исто само со различни оружја,капетан чин и 5,7/5,6 стренгт и со велнес 90,80,70,60,50 и собрани се 5 борби...значи погоре од Q1 и не се исплати...q5 прај 120 повеќе демиџ во 5 борби, но чини 4,5 пати повеќе...

Има некој друг проблем со работењето денес? Ми дава грешка 404 кога се обидувам да работам... Пробав од друг компјутер, друг browser, иста грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom