eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некој друг проблем со работењето денес? Ми дава грешка 404 кога се обидувам да работам... Пробав од друг компјутер, друг browser, иста грешка.

Ако си во Индонезија разбрав дека така правело ја во унгарија само што работев без проблеми

Да, во Индонезија сум. Не можам ни од пазарот ништо да купам.

стискам да работим и ова ми се појавуе
Page not found (404) The page you are looking for has not been found. However, if you believe that life isn't fair and the page should be at this address, you can try again whenever you wish.
ај кажите како да работим уште малу ми фали да го добием хард ворк медал

Сите што се во Индонезија неможат да работат и да купуваат нешто до маркетот , бидејќи има “буг“!
И јас сум таму, ќе мораме да чекаме админите да го исправат “бугот“!

Да да.
Баг е во прашање. Треба да чекаме админите да го средат.

каде се бира за да се бориш Fight ...
и btw за шо банираат ? и педерчево грчко за шо е банирано?

За ова е баниран
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
"bye bye europe bye bye NATO...

VETO VARDARSKA VETO SKOPIE VETO FYROM
[/FONT]":salut:

"tous vare8hka tous kollhmenous *skatoskopianous..."
skato- гомно

инаку fight е во My places>Army>Show Active wars и после гледаш дали земјата во која си учествува во некоја војна и дали има активни битки

Да не сака некој да му ја дадам така организацијава Macedonian - Turkish CO ќе му ја префрлам на негов мејл и ќе му дадам лозинка, имате +20 слотови ако не ви стасаат на акаунтот.

готово го средија проблемот во индонезија ај сеа на печалба :vozbud::vozbud:

kone4no krenav 17 lvl
a da ne znae nekoj zosto otkako se izlekuvav wellnesot pak ne mi se ka4i
voa u indonezija stvarno golem bug e :nerv:

Луѓе изненаден сум од бројот на Хрвати кои се потпишаа и уште се потпишуваат на петицијата! Навистина неочекував дека Хрватите ќе не подржат нас, а се во алијанса со Грците!
Ова би требало да го искористиме ние , и кога ќе ја добиеме Македонија да направиме МПП-за ненапаѓање помеѓу овие земји и така сме заштитени од Хрватска!
Инаку како што гледате отворена е петиција за создавање на Црна Гора!
Добив порака од еден црногорец кој вели да се соедниме (МК и ЦГ) и да и направиме ТО на Словачка!
Му пишав дека прво ние ќе пробаме по мирен пат да добиеме држава , а ако не тогаш можеме да размислиме за ТО!:pipi:
Па хрватите секогаш се со нас :)

Само ја го пријавив 3-4 пати , за другите незнам :)

Абе што бидна со оваа војната Аргентина - Чиле,не сум се 2 дена борел :/

Нема да има сигурно едно 5-6 дена зошто Peace ќе ги напаѓа Американците затоа сега Индонезија се пробиваат преку Јапонија да можат да ја нападнат Америка ќе заземат 2-3 територии и веднаш одат кај нив или пак кај Канада не сум сигурен.
Гледајте тука колку пари, оружја и слично донираат за Унгарската војска за нападот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom