eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е ретарди, не нарекуваат фашисти што сме затвориле ненормален човек инаку ќе ги пријавам сега и ќе крка бан тој сигурно.

Испаѓај од работа гледаш нема пари газдата да те плаќа.

30 ХРК ти даде или утре треба да работиш оти мислам дека е фејк фабриката немаат пари и само беспари ќе работиш ..

Утре треба прв ден да работам !

Еве каква подршка имаме од Србите! Они сеа намерно не подржуваат за после да има кого да окупираат!
http://www.erepublik.com/en/article/-hvala-vam-braco-srbi--853430/1/20

Ако одиме во Peace како ќе не окупираат ај кажи ти си вишол до сега некоја членка на Peace да нападне друга, и избриши го тоа во весникот гледаш дека се повеќе ќе се надеваат за тоа сега им текнало на 3-4 после ќе им текне на сите ..

Ако одиме во Peace како ќе не окупираат ај кажи ти си вишол до сега некоја членка на Peace да нападне друга, и избриши го тоа во весникот гледаш дека се повеќе ќе се надеваат за тоа сега им текнало на 3-4 после ќе им текне на сите ..

Да, ама сега се збори нешо дека ќе биде и Балкански сојуз: Србија, Хрватска, Бугарија,Грција и Словенија! Е тогаш ние кај ќе одиме? Доколку влеземе во овој сојуз ќе бидеме заедно со грците згора на тоа ќе мораме да ја ослободуваме грција од нашиот најголем пријател турција, ако не влеземе ќе бидеме блокирани од овој сојуз и ќе незнаеме од која страна можат да нападнат!:jaj:

Да, ама сега се збори нешо дека ќе биде и Балкански сојуз: Србија, Хрватска, Бугарија,Грција и Словенија! Е тогаш ние кај ќе одиме? Доколку влеземе во овој сојуз ќе бидеме заедно со грците згора на тоа ќе мораме да ја ослободуваме грција од нашиот најголем пријател турција, ако не влеземе ќе бидеме блокирани од овој сојуз и ќе незнаеме од која страна можат да нападнат!:jaj:

Сојузот ќе го снема за една недела највеќе, разберете дека ни Србија неможе сама да опстане без Peace ќе биде ништо а истото се работи и за Хрватска без EDEN друштвото е ништо!
Словенија и Бугарија ако ги рачунаш ти за фактори во играва незнам :toe: немаат на изборите ни по 100 гласови за претседателски кандидат важно држави имаат, и Грците се слаби само што имаат подршка од Американците и доколку се формира тој балкански сојуз грците ќе ја изгубат подршката затоа сојузот никогаш нема да биде формиран, гарантирам за тоа.
А еве го патот на србите до грција каде што има high iron региони како што планираат еве со слика и притоа ќе ги замолеле Бугарите да им отстапат дел за пари зошто не сакале да ја нападнат оти ќе изгубат подршка од Peace.

obrazevdv.jpg

Сојузот ќе го снема за една недела највеќе, разберете дека ни Србија неможе сама да опстане без Peace ќе биде ништо а истото се работи и за Хрватска без EDEN друштвото е ништо!
Словенија и Бугарија ако ги рачунаш ти за фактори во играва незнам :toe: немаат на изборите ни по 100 гласови за претседателски кандидат важно држави имаат, и Грците се слаби само што имаат подршка од Американците и доколку се формира тој балкански сојуз грците ќе ја изгубат подршката затоа сојузот никогаш нема да биде формиран, гарантирам за тоа.
А еве го патот на србите до грција каде што има high iron региони како што планираат еве со слика и притоа ќе ги замолеле Бугарите да им отстапат дел за пари зошто не сакале да ја нападнат оти ќе изгубат подршка од Peace.

obrazevdv.jpg

Togas znaci i nie nema da bideme nekoj faktor, zasto sigurno nema da bideme mnogu napred nego kolku sto se sea slovenija i bugarija!

Togas znaci i nie nema da bideme nekoj faktor, zasto sigurno nema da bideme mnogu napred nego kolku sto se sea slovenija i bugarija!

Толку напред ?
Е ајде кажи ми што толку се развиени Бугарија и Словенија едвај имаат фабрики гледај во тие држави да видиш повеќето компании дека се од други држави само имаат лиценца да продаваат таму.

Словенија -
Население: 363
Претседател избрале со 65 гласа
Конгрес се добива со 1-2 гласа

Бугарија -
Население: 428
Претседател избрале со 70 гласа
Конгес се добива со 2-3 гласа

Овие развиени, колку време држава имаат а слабо играчи, рачунај колку неактивни има .. а ние имаме колку повеќе активни а сеуште немаме држава и нив ги рачунаш за битен фактор :uvo:

Така е, ама за нас секоја држава треба да биде важен фактор, и секоја држава која ќе ја добиеме на наша страна треба да биде тоа голем успех!

Инаку ангажирав нови играчи околу 6-7 сите се левел 3+ и конечно ќе го добијам медалот Society Builder што е, со овие 6-7 играчи ќе имам околу 14/15 покането.

имам и јас 12лвл лик ... како контактирате на еРеп ...
нема ли некој весник или нешто за организација ова она ?
поима неам инаку ... :)
хЕлп? :smir:

имам и јас 12лвл лик ... како контактирате на еРеп ...
нема ли некој весник или нешто за организација ова она ?
поима неам инаку ... :)
хЕлп? :smir:

Кликни „Subscribe“ и после секогаш кога има нов артикл ќе ти стасува во левиот агол (доле) кај тоа зеленкото известување.
И како ти е никот ?

Exlexmk mi e ...
vo USA sum :)
Subscribe na so ...
ja i vesnik napraiv onaka :) pred nekoe vreme .. "Macedonian voice" ... obaka vikam da fanam ime :)

kazi sega kako se kontaktirate tamu ....so da napraam

дајте некоја шема ... шо како се прави .. само Work и Train правам ... друго шо има за правење ...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom