eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дајте некоја шема ... шо како се прави .. само Work и Train правам ... друго шо има за правење ...?

Оди денеска тука еднаш на линкот и кликни Fight после оди на регионот пример кај тебе USA, New York .. кликаш на New York и кај Hospital имаш heal кликаш на тоа и силата ти оди 100-ка и после секој ден се тепаш по 4 пати ..

http://www.erepublik.com/en/battles/show/6847

Оди денеска тука еднаш на линкот и кликни Fight после оди на регионот пример кај тебе USA, New York .. кликаш на New York и кај Hospital имаш heal кликаш на тоа и силата ти оди 100-ка и после секој ден се тепаш по 4 пати ..

http://www.erepublik.com/en/battles/show/6847

Има известување за граѓаните на USA да не се борат во војната помеѓу Велика Британија И Унгарија (незнам зашо).
@exlexmk Иначе друже гледам во New York си , пресели се дојди кај мене на Флорида или во Канзас или Њу Џерси само во овие три области има Q5 Болница. Иначе USA на велико се спремаат за војна очекуваме инвазија од PEACE, ке биде јако :vozbud:
П.С. Ако немаш пари за билетче пиши му на Chris Stanwick он е задолжен за регрутација на што повеќе жители во областите кај што има q5 болница

Тепај се немај мака батали ги Американциве секако ништо не ни помогаат, од страната на грците се.

Јас имам идеа ајде сите да отидеме у еГрција и да почнеме Резистанс Вар и еТурција ке ни се придружат и ке си се одвоиме како држава и ке идеме у Пис Сајн ? Сакате !:uvo:

Јас имам идеа ајде сите да отидеме у еГрција и да почнеме Резистанс Вар и еТурција ке ни се придружат и ке си се одвоиме како држава и ке идеме у Пис Сајн ? Сакате !:uvo:

Нема да се придружат зашто имаат проблем со ЛАЗОКРАТИТЕ, а второ за да почнеш резистенс вар треба да платиш, што ако платиме и никој не ни помогне, чекај нека се смири ситуацијата во турција па после ке правиме планови

Не можеш да започнеш востание во еГрција.. овој пат ќе те оставам сам да откриеш зошто.

И аман, ако не знаете да играте, или побарајте помош или седете си мирни..

Како ќе направиш resistance war кога тоа се оригинални територии на Грција значи неможеш да направиш resistance војна, единствено може да ги вратат Турците нивните територии со објавување на војна и напаѓање на територии.

Давам на поклон eRepublik акаунт.

Smert - Level 18 (1215 exp)
Land skill - 5.6
Strength - 7.96
Military rank - Captain (7285 dmg)
60 gold

Кој е заинтересиран, нека пише пп.

Давам на поклон eRepublik акаунт.

Smert - Level 18 (1215 exp)
Land skill - 5.6
Strength - 7.96
Military rank - Captain (7285 dmg)
60 gold

Кој е заинтересиран, нека пише пп.

друже зашто се откажуваш??:/

Ајсшутер ај 2-3 оружја ако ти се наоѓаат прати и кажи цена.

друже зашто се откажуваш??:/

Играва почнав да ја играм за време на учебна година, кога немав време да играм ништо друго, па можев да одвојам само 5-10 минути на ден за eRepublik. Од кога положив све и ми почна распустот, земав да играм WoW и други игри, така да eRepublik веќе не ми е толку интересна. И покрај тоа, се логирав секој ден за да работам, тренирам и се борам. Но, вчера заборавив да се логирам, така да тоа ми беше знак дека треба акаунтот да го дадам на некој што поактивно ќе го игра и ќе учествува во создавањето на еМакедонија.

Играва почнав да ја играм за време на учебна година, кога немав време да играм ништо друго, па можев да одвојам само 5-10 минути на ден за eRepublik. Од кога положив све и ми почна распустот, земав да играм WoW и други игри, така да eRepublik веќе не ми е толку интересна. И покрај тоа, се логирав секој ден за да работам, тренирам и се борам. Но, вчера заборавив да се логирам, така да тоа ми беше знак дека треба акаунтот да го дадам на некој што поактивно ќе го игра и ќе учествува во создавањето на еМакедонија.

ајде и ја сум заборавал да се логирам па ништо. Ајде сега би требало да ни дадат држава и ќе бидеш еден од поискусните со кои би можеле повеќе да успееме. Ако го дадеш акаунтот на некој што појма нема џабе толку време си вложувал во сето тоа. Се надевам дека ме сфати што сакам да кажам.

Дај бе Смерт на зезај сеа кога ме толку блиску до држава ти се одкажуваш, а да те потсетам ако заборави ти ја отвори оваа тема преку која навлековме сигурно околу 50 македонци ако не и повеќе! Еден си од поискусните, т.е еден од првите македонци кои почнаа да играат еРеп.... Ереп одвај одзема 10 мин на ден, освен ако несакаш повеќе да и се посветиш..

Не се откажвај ке ни требаш во развојот на еМакедонија.

No wars today? :nesum:

п.с. Смерт ти пишав на профил. Не ме терај да ти идам таму. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom