eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По еј грците лом ја прат турција моментално шо е ова :jaj:

По еј грците лом ја прат турција моментално шо е ова :jaj:

Лазократите ја прават против владата се и им дале рок да се иселат од државата доколку сакаат да останат окупираните делови на грците под раководство на Турција и сега незнам што ќе биде, инаку Steoks ги покрена борбите за ослободување, Steoks е бившиот претседател на Унгарија и сигурно е против грците само ете неможат да се согласат со владата овие и ќе си ја распарчат државата :toe:

веќе 3 дена по ред работам а ми нема дадено ич ИДР..што да направам ?

КОнечно се нафатив да се регистрирам на е-републик и од утре иам намера да се позаангазирам. Регистриран сум као Орце Иваноски , кој сака нека ме адне за френд, имав некои проблеми, успеав да се регистрирам во Хрватска, во Турција нејќеше и крај!!!

Прв проблем на почеток....зиам плата 1 ХРК, а лебот кошта 1.3ХРК. Кај да е ќе снемам пари. Wellnes иам 43 а не играм ни недела дена.
Моментално сум левел 5 .

Некако не се снаоѓам у играва или не сум се заангажирал доволно!!!

дадов отказ и се вработив во една компанија кадешто земам плата 30 ХРК , такашто кај да е ќе живнам , ќе пшочне да јаде мојов, 3 дена ништо не јадел:))))))

Кој ја има Macedonian Food Во Турција ај нека каже за да му работам само за 1 food дневно нека ме прими во компанијата Stamkov Ilija

Ќе ми одговоре некој или во која компанија се праат оружја да одам таму да работам нели требеше да си помагаме меѓу себе па да работиме во нашите компании за едно оружје и еден леб па тиа пари да бидат за нас кога ке ни а дадат eMacedonia :)

Леле што дочекавме и за Васе да читаме на ерепублик:uvo:
http://www.erepublik.com/en/article/-vasilije-gligorijevic--851619/1/20
Тоа е ретарди, не нарекуваат фашисти што сме затвориле ненормален човек инаку ќе ги пријавам сега и ќе крка бан тој сигурно.

веќе 3 дена по ред работам а ми нема дадено ич ИДР..што да направам ?

Испаѓај од работа гледаш нема пари газдата да те плаќа.

КОнечно се нафатив да се регистрирам на е-републик и од утре иам намера да се позаангазирам. Регистриран сум као Орце Иваноски , кој сака нека ме адне за френд, имав некои проблеми, успеав да се регистрирам во Хрватска, во Турција нејќеше и крај!!!

Прв проблем на почеток....зиам плата 1 ХРК, а лебот кошта 1.3ХРК. Кај да е ќе снемам пари. Wellnes иам 43 а не играм ни недела дена.
Моментално сум левел 5 .

Некако не се снаоѓам у играва или не сум се заангажирал доволно!!!

дадов отказ и се вработив во една компанија кадешто земам плата 30 ХРК , такашто кај да е ќе живнам , ќе пшочне да јаде мојов, 3 дена ништо не јадел:))))))

30 ХРК ти даде или утре треба да работиш оти мислам дека е фејк фабриката немаат пари и само беспари ќе работиш ..

Ќе ми одговоре некој или во која компанија се праат оружја да одам таму да работам нели требеше да си помагаме меѓу себе па да работиме во нашите компании за едно оружје и еден леб па тиа пари да бидат за нас кога ке ни а дадат eMacedonia :)

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1552936 еве од кого е!

Posted 10 minutes ago
Open letters » Next possible Countries
We have not yet reached a final conclusion on which country or set of countries will be brought in the game next. All we can say right now is that the next country implementation will be done during the fall.

Одговор од админот! Може да се очекува нова земја во еРепублик веќе во есен!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom