eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де некој нека ми објасни шо даработам,каде да најдам работа,каде храна.Трети Левел сум

мојот ник е toise и сеа се зачленав дај пуштите ми за пријатели

Како прават овие по 12000 damage на calculatorov до 280 damage е најмногу и тоа се намалу со силата и испаѓа околу 1200 damage во 5 тепања во војна ако е ај ако може некој нека ми објасне :)

Како прават овие по 12000 damage на calculatorov до 280 damage е најмногу и тоа се намалу со силата и испаѓа околу 1200 damage во 5 тепања во војна ако е ај ако може некој нека ми објасне :)

тоа не е у еден ден,повеќе пати се бореле и вкупно имаат толку демиџ

Се борат по многу пати.
Се лечат со злато.
(ако мислеш во една војна)

А онака секој ден се бореш и ти се покачува damage-јас имам 7078

Купуваат wellness за 2 злато зимаш 10 сила и затоа прашат толку штета користат Q5 оружје и како што кажаа погоре војната трае најчесто во двата дена, инаку денеска конечно 18-ти левел земав и 7500+ штета.
Имам една идеа незнам дали ќе сакате да направиме некој војник пример од тигрите и во еден агол македонското знаме како на некои држави.

Се борат по многу пати.
Се лечат со злато.
(ако мислеш во една војна)

А онака секој ден се бореш и ти се покачува damage-јас имам 7078

да да мислев на воа за во една војна знам дека секоја војна и имаш вкупно ова ме интересише за во една војна фала на одговорот :) :smir:

Купуваат wellness за 2 злато зимаш 10 сила и затоа прашат толку штета користат Q5 оружје и како што кажаа погоре војната трае најчесто во двата дена, инаку денеска конечно 18-ти левел земав и 7500+ штета.
Имам една идеа незнам дали ќе сакате да направиме некој војник пример од тигрите и во еден агол македонското знаме како на некои држави.

за такви работи ја сум...иам слики од тигри,волци и се друго...ај аддниме на мсн, под аватар имам

за такви работи ја сум...иам слики од тигри,волци и се друго...ај аддниме на мсн, под аватар имам

Ќе средиме утре само да видиме да се сложат повеќето и постирај ги тука зошто моментално немам мсн го средувам компјутерот скоро се ми е избришано.

Друже, што ќе ни е специјална единица кога немаме држава?
Тие специјални единици се спонзорирани од државата, значи државата е таа што ги снабдува со оружје, храна и со злато за wellness. Ние ја немаме. Да си добиеме прво држава, па после ќе видиме...

На аватар ли да ставеме такви слики,не ве разбрав добро?

Друже, што ќе ни е специјална единица кога немаме држава?
Тие специјални единици се спонзорирани од државата, значи државата е таа што ги снабдува со оружје, храна и со злато за wellness. Ние ја немаме. Да си добиеме прво држава, па после ќе видиме...

На аватар ли да ставеме такви слики,не ве разбрав добро?

Не ме разбра сакам да кажам сите ќе работиле самостално само знаме во десниот агол да има ептен мало ако имате забележано како на другите држави, јас бев прв против кога се отвори фирма демек ќе работеле па оружје ќе давала компанијата се распаднаа за 24 часа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom