Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала,модераториКлик тука.
Како прават овие по 12000 damage на calculatorov до 280 damage е најмногу и тоа се намалу со силата и испаѓа околу 1200 damage во 5 тепања во војна ако е ај ако може некој нека ми објасне![]()
Како прават овие по 12000 damage на calculatorov до 280 damage е најмногу и тоа се намалу со силата и испаѓа околу 1200 damage во 5 тепања во војна ако е ај ако може некој нека ми објасне![]()
Се борат по многу пати.
Се лечат со злато.
(ако мислеш во една војна)
А онака секој ден се бореш и ти се покачува damage-јас имам 7078
Купуваат wellness за 2 злато зимаш 10 сила и затоа прашат толку штета користат Q5 оружје и како што кажаа погоре војната трае најчесто во двата дена, инаку денеска конечно 18-ти левел земав и 7500+ штета.
Имам една идеа незнам дали ќе сакате да направиме некој војник пример од тигрите и во еден агол македонското знаме како на некои држави.
за такви работи ја сум...иам слики од тигри,волци и се друго...ај аддниме на мсн, под аватар имам
Купуваат wellness за 2 злато зимаш 10 сила и затоа прашат толку штета користат Q5 оружје и како што кажаа погоре војната трае најчесто во двата дена, инаку денеска конечно 18-ти левел земав и 7500+ штета.
Имам една идеа незнам дали ќе сакате да направиме некој војник пример од тигрите и во еден агол македонското знаме како на некои држави.
Друже, што ќе ни е специјална единица кога немаме држава?
Тие специјални единици се спонзорирани од државата, значи државата е таа што ги снабдува со оружје, храна и со злато за wellness. Ние ја немаме. Да си добиеме прво држава, па после ќе видиме...
На аватар ли да ставеме такви слики,не ве разбрав добро?