eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да во право си!
Сеа зеам 13 инд што е блузи пола голд , а за неколку дена кревам 5 ланд скил и ќе земам околу 19 инд , а голдот е 28 инд!

Јас земам 16 ИНД со 4 и пол скил али ленд. Добро е за пари собирање али вака ништо не правиме за формирање на еМакедонија. Да соберам многу злато и се враќам во Турција. Слабо платен ке бидам али сепак таму сме најблиску сите заедно во 1 партија и можеме да се покажеме дека постоиме во играва.

Јас земам 16 ИНД со 4 и пол скил али ленд. Добро е за пари собирање али вака ништо не правиме за формирање на еМакедонија. Да соберам многу злато и се враќам во Турција. Слабо платен ке бидам али сепак таму сме најблиску сите заедно во 1 партија и можеме да се покажеме дека постоиме во играва.
Па да бе! За изборите сите се враќаме во Турција!

од денес и јас почнав да ја играм играва...не ја разбирам баш ама ќе се снајдам :smir:

Ќе се снајдеш:)
Ако треба помош или нешто не ти е јасно слободно прашај.
Имаш тема туторијали во подфорумот Игри,разгледај малку таму иако не се завршени,Ајсшутер треба да ги заврши.
Кој ти е никот во играта?

Премногу е долго.

На англиски.

eTime :toe:

кратко и јасно:)

Ебате Италијанците, еден гастербајтер пара не може да заработи у таа земја. Зимам едно 0,5 ИТЛ на ден а еден голд ти е помеѓу 40-50 ИТЛ. Сиромаштија невидена ееееј. Уше малце и давам отказ одам да работам за 1,5 ИТЛ :nesvest: Спремај ме мајко за печалбаа...

Kажи ник.
Кој левел си и колку скил имаш?

znaci utre odam na odmor 10 dena taka da dajte pomozete pustete hrana za da ne mi umre ovaj mojo fala:smir:

Јебига доаѓајте Србија Хрватска секој ден се лупаме ако ви е за војни,али за економија тапа,Србите ни ја уништија нашата со ТО,ние со тоа што им оставивме 2 бедни територии и плус ТО.

Купете си еРепублик пасош за 3 долара хехехе
Пасош

Кој левел треба да бидам да можам да се тепам у војни?

едит: Кај можам да видам колкава плата зимам?

После 10 дена не играње еве ме :) На ентер му позајмив 3 голд не ми вратил ( тоа прво го приметив ) . Глеам нема војни во турција . :nesvest: Ако нема уште денеска се селам ( кажете држава ) .

После 10 дена не играње еве ме :) На ентер му позајмив 3 голд не ми вратил ( тоа прво го приметив ) . Глеам нема војни во турција . :nesvest: Ако нема уште денеска се селам ( кажете држава ) .

Зошто те немаше 10 дена?

Ник: Spankmaster
левел: 4ти
Land 1,5
Strength 2,4

Ќе земаш понатаму повеќе пари,сеа уште слаб скил имаш

Купете си еРепублик пасош за 3 долара хехехе
Пасош

Кој левел треба да бидам да можам да се тепам у војни?

едит: Кај можам да видам колкава плата зимам?

За војни треба да си левел 5 или 6

за второто-одеш во My places-company-Show all employees

Имам направено 6500 штета со помалку од 300 борби.
Последните 50 борби сите ми се со оружје.

Направив група на мсн како што имаат Лазократите..
Пишете на кој да ви ја дадам по ПП и не ја давајте на никој не пишувајте во shout и слично само ние да разговараме во неа.:helou:

А бидејќи МАКДЕОНЧЕ93 нема да биде тука, на некој момент, пишете ми мене по ПП и ќе ви пратам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom