- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
луѓе помагајте стигнав левел 7 и почнав во војна да се борим и ми падна велнесот на 35 а ја искористив болницата помагајте
Пратенo 5 X Q1 gifts
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
луѓе помагајте стигнав левел 7 и почнав во војна да се борим и ми падна велнесот на 35 а ја искористив болницата помагајте
Macedonian NewsКажете предлог за весников како да го крстам, не ептен долго некое.
фала многу братПратенo 5 X Q1 gifts
може да го крстиш еВреме еШпиц еДневник еВечер или нешто такаКажете предлог за весников како да го крстам, не ептен долго некое.
Дајте пратете бе некој гифт, велнесов ми е катастрофа....овде Турција жими к. е....една недела војна да се немало...Aleksandar Dee_jay
А бе 77 ми е мислам, а во Америка дури бев под 90 никогаш не ми беше паднат....а како кај Чиле - Аргентина?77 имаш не гледам дека ти е катастрофа и секој втор ден има борби, можеш да се бориш кај Чиле - Аргентина ..
А бе 77 ми е мислам, а во Америка дури бев под 90 никогаш не ми беше паднат....а како кај Чиле - Аргентина?
Е ми ај давај ми ишарети ко ке има за тепањеПа Чиле - Аргентина секој втор ден имаат борба а бидејки се сојузници можат да се борат и Турците, ќе ги најдеш во International ако сакаш ќе те известувам кога ќе почне .. секој втор ден почнуваат накај 7-8 навечер.
Премногу е долго.Macedonian News![]()
На англиски.може да го крстиш еВреме еШпиц еДневник еВечер или нешто така
А бе 77 ми е мислам, а во Америка дури бев под 90 никогаш не ми беше паднат....а како кај Чиле - Аргентина?
Да да во право си!77 ти е ок. Исто како болен да си. Настинка те фатило.
Иначе печалбава во Индонезија е ок. До сеа си заработив 2 златника. За 2 недели ке бидам фул со пари. Војни има, поточно моментално една и таа е резистенс. Жени слабо, алкохолот е забранет а и нема МекДоналс. Другото е сосема ок.