Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.650
- Поени од реакции
- 10.262
Активирање на еМакедонија форумот(за состанокот,не оној официјалниот) чекаат
ziko_skopje
trickster
кој се тие?
Како ти е никот?
isto kako ovde...Toni_te!!??
Proveri??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Активирање на еМакедонија форумот(за состанокот,не оној официјалниот) чекаат
ziko_skopje
trickster
кој се тие?
Како ти е никот?
isto kako ovde...Toni_te!!??
Proveri??

Македонско Богатство е (НУБ) работи ПРОТИВ ТУРЦИТЕ против барраккаммис и против лазократите не заебавај донирај кај мене! што напраи до сега битно таа организација ! немој да мешате работи! јас сум банка а он е Македонско Богатство кое нема никаква смисла + тоа тој работи против турците а јас сакам да ве обединам !![]()

Македонско Богатство е (НУБ) работи ПРОТИВ ТУРЦИТЕ против барраккаммис и против лазократите не заебавај донирај кај мене! што напраи до сега битно таа организација ! немој да мешате работи! јас сум банка а он е Македонско Богатство кое нема никаква смисла + тоа тој работи против турците а јас сакам да ве обединам !![]()
Дај бе не пишувај глупости, отвараш организација а веќе има иста за исто служи, и гледам на предходниве страни премногу предлози...
Како ќе не обединиш ?
Како ќе помогнеш ?
Ако ја обедини Македонија со Егеј и Пирин ке донирам 1.5 злато во Банката:pos2::pos2:
Enter e noviot Aleksandar...:pos2:

Во која покраина во Турција има лвл5 болница?
Во која покраина во Турција има лвл5 болница?
Бре.Прв степен на разединување на македонците.Бре срамота.Македонско Богатство е (НУБ) работи ПРОТИВ ТУРЦИТЕ против барраккаммис и против лазократите не заебавај донирај кај мене! што напраи до сега битно таа организација ! немој да мешате работи! јас сум банка а он е Македонско Богатство кое нема никаква смисла + тоа тој работи против турците а јас сакам да ве обединам !![]()
Дај сменете имево ептен сте го ставиле како да сакаме ТО да направиме на Турција „United Macedonia“ .. давам предлог да го ставиме некако Macedonia Turkish Party или Macedonian-Turkey Party така нешто.