eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ili United Macedonians in Turkey

Пак исто .. обединети Македонци во Турција за што обединети за да правиме ТО можеби во нивна држава .. не ми се допаѓа додека е вака сигурно нема да влезам во партијата.. грешно ќе го разберат тоа и подршката од нив сигурно ќе се намали.

pa ne znam..ajde dajte predlozi...da ne ni se nalutat turcite??

Активирање на еМакедонија форумот(за состанокот,не оној официјалниот) чекаат
ziko_skopje
trickster
кој се тие?

Па побарај ниѕ форумов де кој сме јас сум очигледно trickster , ziko_skopje е исто од форумов воедно и мој комшија тоа е тоа ако треба некоја друга информација прашај слободно....

иначе стифлер фала за гифтовите си ме спасил:helou:

Дај сменете имево ептен сте го ставиле како да сакаме ТО да направиме на Турција „United Macedonia“ .. давам предлог да го ставиме некако Macedonia Turkish Party или Macedonian-Turkey Party така нешто.

Пиши ти во весникот дека несакаме никакво ТО,туку дека сакаме да соработуваме

Па побарај ниѕ форумов де кој сме јас сум очигледно trickster , ziko_skopje е исто од форумов воедно и мој комшија тоа е тоа ако треба некоја друга информација прашај слободно....

иначе стифлер фала за гифтовите си ме спасил:helou:

Сеа ке ве активирам

Пак исто .. обединети Македонци во Турција за што обединети за да правиме ТО можеби во нивна држава .. не ми се допаѓа додека е вака сигурно нема да влезам во партијата.. грешно ќе го разберат тоа и подршката од нив сигурно ќе се намали.
Токму така ! :smir:

Предлог за партијата:

Macedonian-Turkish friendship party

Предлог за партијата:

Macedonian-Turkish friendship party

Одлична идеја со ова можеме да добиеме и дел од турското гласачко тело!
А што се однесува до Ентер немојте ни да помислувате да ги донирате вашите пари таму, бидејќи тој таа организација ја отвори своеглаво и без никого од поискусните да контактира така да ова неково повикување да донирате пари го сфаќам како обид да се украде од парите на македонците!

А зошто воопште да се донираат пари на некој од таквите организации, кога не се трошат за ништо, да имаме држава па да се донира и од таму да се плака за некој ИТНИ СЛУЧАЕВИ иначе вака може се да се деси, можат да го хакнат акаунтот и да ги соберат сите пари, подобро кога секој си ги чува за себе, па после нека донира.

АРГЕНТИНА vs. ЧИЛЕ имаат војна па така да навалувајте

Туу бре ама сте се иплашиле со имево на партијава, не знаат више кој сме што сме па уште и ТО ќе сме праеле, цело време комуницираме со нив имаме еден куп пријатели од турција , ама нема везе ќе пишеме како сакате само дајте уште некој предлог па ќе видиме

Туу бре ама сте се иплашиле со имево на партијава, не знаат више кој сме што сме па уште и ТО ќе сме праеле, цело време комуницираме со нив имаме еден куп пријатели од турција , ама нема везе ќе пишеме како сакате само дајте уште некој предлог па ќе видиме

ama dobro e ima pravo Ajsuter...mene gazdata mi ja namali platata mislejki dek sum eden od niv sto sakaat da pravaat TO a ja bev clen na partijata...pa posle mu pisav jas pa mu pisa i Ajsuter taka da sve se vrati vo normala...

Sakam da kazam deka ima i kaj niv sto seuste ne ni gi znaat namerite...

Да се пофалам ја малце завчера добив 2 хард воркер медаља,фала богу 2 пати не се имав упалено по 2 дена на играва иначе 3 ќе си имав.
Иначе за името,па да напрајте нешо ко Party of the macedonians in Turkey ili Macedonian-Turkish friendship party.

Што викате дали да поднесам апликација за International Lazocracy???

Абе, фатив лвл 5...сеа можам да се борам?? Дај нека објасни некој подобро, шо добивам, како, што ми треба итн итн....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom