eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Македонско Богатство е (НУБ) работи ПРОТИВ ТУРЦИТЕ против барраккаммис и против лазократите не заебавај донирај кај мене! што напраи до сега битно таа организација ! немој да мешате работи! јас сум банка а он е Македонско Богатство кое нема никаква смисла + тоа тој работи против турците а јас сакам да ве обединам ! :toe:

Македонско Богатство е (НУБ) работи ПРОТИВ ТУРЦИТЕ против барраккаммис и против лазократите не заебавај донирај кај мене! што напраи до сега битно таа организација ! немој да мешате работи! јас сум банка а он е Македонско Богатство кое нема никаква смисла + тоа тој работи против турците а јас сакам да ве обединам ! :toe:

abe sto ke obedinis ti...ima poiskusni koi ne vodat...:tapp:

Дај бе не пишувај глупости, отвараш организација а веќе има иста за исто служи, и гледам на предходниве страни премногу предлози...
Како ќе не обединиш ?
Како ќе помогнеш ?

Дај бе не пишувај глупости, отвараш организација а веќе има иста за исто служи, и гледам на предходниве страни премногу предлози...
Како ќе не обединиш ?
Како ќе помогнеш ?

Ако ја обедини Македонија со Егеј и Пирин ке донирам 1.5 злато во Банката:pos2::pos2:

Во која покраина во Турција има лвл5 болница?
11111.jpg

Се оправи ли партијата,гледам името е сменето во Јунајтед Маседониа?????

едит-гледам се оправила,како јас незнам за тоа??
ЧикоМКД е претседател и има 15 членови.
Сите Македонци влезето во неа!
http://www.erepublik.com/en/party/united-macedonia-48/1

Бре.Прв степен на разединување на македонците.Бре срамота.

da ama kaj mene avatarot na partijata ne e kako ovoj sto go prikazuva makedonce93..tuku e onoj stariot avatar???

Дај сменете имево ептен сте го ставиле како да сакаме ТО да направиме на Турција „United Macedonia“ .. давам предлог да го ставиме некако Macedonia Turkish Party или Macedonian-Turkey Party така нешто.

Дај сменете имево ептен сте го ставиле како да сакаме ТО да направиме на Турција „United Macedonia“ .. давам предлог да го ставиме некако Macedonia Turkish Party или Macedonian-Turkey Party така нешто.

ili United Macedonians in Turkey

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom